tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο λόγιος» και οι «Φίλοι του Ιστορικού Αρχείου Νάουσας» διοργανώνουν τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα

Η Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο λόγιος» και οι «Φίλοι του Ιστορικού Αρχείου Νάουσας» διοργανώνουν τριήμερη εκδρομή με λεωφορείο στην Αθήνα στις 8-9-10 Δεκεμβρίου 2023 (Παρασκευή-Κυριακή), σε συνεργασία με τον Σύλλογο των εν Αθήναις Ναουσαίων.

Με την ευκαιρία αυτή προγραμματίζονται ενδιαφέρουσες δράσεις, όπως η διάλεξη του πρέσβη κ. Γιώργου Γεωργή με θέμα «Το ολοκαύτωμα της Νάουσας και η τύχη των αιχμαλώτων», ξενάγηση στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Παλαιά Βουλή από τον κ. Φίλιππο Μαζαράκη-Αινιάν, Επιμελητή Συλλογών και Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, ακόμη ένας περίπατος στο κέντρο της ξεχασμένης, πολύβουης άλλοτε Αθήνας των χρόνων της Τουρκοκρατίας και της Β' Βενετοκρατίας, στο χώρο όπου επί αιώνες κυλούσε η καθημερινή ζωή των Αθηναίων ανάμεσα στα ερείπια της αρχαιότητας και της βυζαντινής περιόδου, με ξεναγό τον Δρ. Βυζαντινής Αρχαιολογίας κ. Σταύρο Ι. Αρβανιτόπουλο, κλπ.

Το βράδυ του Σαββάτου 9/12, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησαν του μιούζικαλ «Ο Ευαγγελισμός» που ανεβάζει φέτος το Εθνικό Θέατρο στο μέγαρο REX, με ένα μεγάλο θίασο ηθοποιών, μουσικών και τραγουδιστών. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευτεί τις επόμενες μέρες.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 150 € κατ’ άτομο και καλύπτει τα μεταφορικά και την διαμονή σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο 4ων αστέρων, στο κέντρο της Αθήνας, με πρωινό (δύο διανυκτερεύσεις). Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας δωματίων, οι θέσεις που μπορούν να διατεθούν είναι επίσης περιορισμένες και επείγει η οριστικοποίηση του αριθμού των συμμετοχών.

Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6936431168 (κα Ευγενία Ζάλιου), με απαραίτητη την κατάθεση προκαταβολής 50 € κατ’ άτομο. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69