tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παιδιά της Άνοιξης: Μουσικό – θεατρική παρουσίαση των δράσεων της καμπάνιας για την ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας «Τα παιδιά της άνοιξης» διοργανώνει την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00 στο Χώρο Τεχνών στη Βέροια μια μουσικό – θεατρική παρουσίαση των δράσεων της καμπάνιας για την ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα Ημαθίας με τίτλο «Η ιστορία έως τώρα».

Η καμπάνια της ανέγερσης κλείνει τρία χρόνια από το ξεκίνημά της και κατά την διάρκειά της πραγματοποιήθηκαν διάφορες παράλληλες δράσεις για την υποστήριξή της. Όλες αυτές οι δράσεις θα παρουσιαστούν επί της οθόνης ενώ πολλές από αυτές θα διαδραματιστούν παράλληλα και επί σκηνής. Η καμπάνια μας ολοκληρώνεται με την τελευταία μας δράση με τίτλο «Βάλε το αποτύπωμά σου!» που αποσκοπεί στην αναζήτηση 180 Χρυσών Δωρητών που θα προσφέρουν τα χρήματα τα οποία και θα επιταχύνουν την έγκαιρη και άρτια υλοποίηση του έργου αυτού.

Μαζί μας θα βρίσκονται ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, καθώς ο Ματθαίος συμμετέχει στην πρώτη μας δράση με τίτλο «Έλα στην θέση αυτών των παιδιών» ενώ ο Κωνσταντίνος στην τελευταία δράση με το τραγούδι «Παιδιά της Άνοιξης».

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρουσίαση.

Ομάδα Επικοινωνίας και Στρατηγικής της Καμπάνιας για την Ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. στην Πατρίδα Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69