tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απογευματινό και παρουσίαση βιβλίου από τον Σύλλογο Μικρασιατών

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες κοινωνικές εκδηλώσεις ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την Τετάρτη 7 /2 /2024 και ώρα 18.00 στην Sala Ελιάς σε απογευματινό καφέ για ψυχαγωγία και χαλάρωση αλλά και οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση των εσωτερικών χώρων του 2ου ορόφου του Αρχοντικού Β.Χατζίκου.

Οι εργασίες προχωρούν ικανοποιητικά κάτω από την επίβλεψη της αρχιτέκτονος ΑναστασίαςΠάπαρη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιασθεί το βιβλίο --ημερολόγιο που παρέχει στον αναγνώστη την ελευθερία να διαμορφώσει τα ετήσια και μηνιαία πλάνα του ,χωρίς χρονική δέσμευση , όπως θέλει !

Την παρουσίαση θα κάνουν δύο κυρίες Μικρασιατικής καταγωγής : Η εκπαι-δευτικός ΣΟΦΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ και η ΣΜΑΡΟΥΛΑ ΚΟΥΙΚΟΓΛΟΥ-ΚΑΛΛΙΓΑ που υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου της Ημαθίας ( 1979 ).

Το βιβλίο των 150 έγχρωμων σελίδων πωλείται στην τιμή των 8€ και έχει σαν θέμα τις Μικρασιατικές Συμβουλές Καλοτυχίας! "Αυτές που ακούγαμε από τον παππού και την γιαγιά αλλά και τις ορμήνειες των γονιών μας με τις οποίες μεγαλώσαμε δημιουργήσαμε και μεγαλουργήσαμε στις Τέχνες , στα Γράμματα αλλά και συνεισφέραμε στην Οικονομική και Πολιτιστική Αναγέννηση της Χώρας " αναφέρει η ανακοίνωση.

Διάθεση προσκλήσεων στα τηλ
6974 938 713 Παυλίδου Αναστ.
6977 460 574 Τελλίδης Δημ
6932 367 760 Ράδης Νίκος

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69