tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

1η εβδομάδα φύλαξης & δημιουργικών εργαστηρίων στον «Μικρό Πρίγκηπα»

Η πρώτη εβδομάδα φύλαξης των παιδιών στον «Μικρό Πρίγκηπα», η οποία αποτέλεσε κατ' ουσίαν εβδομάδα γνωριμίας και προσαρμογής των παιδιών, ολοκληρώθηκε.

Η καλοκαιρινή φύλαξη λειτουργεί από τις 8 π.μ. έως και τις 3 μ.μ., ενώ τα δημιουργικά εργαστήρια από τις 11 π.μ. έως και τη 1 μ.μ., με χρέωση 1 μόλις ευρώ την ώρα συμπεριλαμβανομένου γεύματος (*ελάχιστη χρέωση 4 ευρώ, ειδικές τιμές για αδερφάκια). Σερβίρεται πλούσιο πρωινό κατά τις 10 π.μ. το οποίο περιλαμβάνει κρουασάν, φρέσκα ψωμάκια με μαρμελάδες διαφόρων γεύσεων, με μερέντα για τους λάτρεις της σοκολάτας, με αλλαντικά/τυροκομικά. Μετά το τέλος των δημιουργικών εργαστηριών ακολουθεί το μεσημεριανό, το οποίο περιλαμβάνει hot dog ή τοστ με χυμό και φρούτο.

Η εβδομάδα αυτή  ανοίγει τον κύκλο των δημιουργικών εργαστηρίων με την οποία θα ασχοληθούν τα παιδιά, υπό την επίβλεψη των έμπειρων παιδαγωγών του «Μικρού Πρίγκηπα».

Το θέμα της 1ης εβδομάδας (21/06 - 24/06) είναι το: " ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (1)"!!

Συγκεκριμένα:

Τριτη 21/06 «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΠΙΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΟ ΠΙΑΤΟ»: Με τη μέθοδο του “decoupage”, με δαχτυλομπογιές, άμμο και κοχύλια φτιάχνουμε καλοκαιρινά τοπία σε χάρτινα πιάτα!!!

Τετάρτη 22/06 «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΡΕΣΟ ΣΕ CD»: Χρησιμοποιώντας cd, κοχύλια, άμμο, χρυσόσκονη και δαχτυλομπογιά φτιάχνουμε καλοκαιρινά ρεσό!!!

Πέμπτη 23/06 «ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»

Παρασκευή 24/06 «ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ»: Χρησιμοποιώντας ρολά υγείας, άμμο, κοχύλια, άχυρο και χαρτόνια κατασκευάζουμε ανεμόμυλους!

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ │ Καφέ – Παιδότοπος
Διοργάνωση εκδηλώσεων │ Συνεστιάσεις Συλλόγων │ Παιδικά πάρτυ  │ Φύλαξη παιδιών
Βερόης 5, Βέροια
23310 60703
 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69