tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στις 23 Φεβρουαρίου το αποκριάτικο πάρτι του «Μικρού Πρίγκηπα»

Από τον «Μικρό Πρίγκηπα» ανακοινώθηκαν τα εξής:

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 18:80 μμ κλείνουμε την περίοδο του Καρναβαλιού με ένα αξέχαστο maske party για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους!!! Μαζί μας θα είναι o πανύψηλος με τα μεγάλα πόδια «ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΣ-ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ- Georgio» ο οποίος θα παίξει με τους μικρούς μας φίλους και θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδάκια και η καταπληκτική κλόουν «ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ» για να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους  με τον μοναδικό της  τρόπο!!!!!

Φορέστε την καλύτερη αποκριάτικη στολή σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε!!! 3 ώρες ατελείωτο παιχνίδι, χορός σε αποκριάτικους ρυθμούς, διαγωνισμοί, μαγικά κόλπα, σερπαντινοπόλεμος και γαιτανάκι!!

Και φυσικά όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μοναδικοί καλεσμένοι ΜΟΝΟ στον «Μικρό Πρίγκηπα»!!!! Για μία και μόνο εμφάνιση και ΜΟΝΟ στον καλύτερο παιδότοπο της Βέροιας στον «Μικρό Πρίγκηπα» ο αγαπημένος των παιδιών «ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ», θα έρθει για να παίξει και να χορέψει με τα παιδιά και ο «ΡΕΝΤ» το κόκκινο «ANGRY BIRD»!!!!

Σας περιμένουμε με χαρά για να περάσουμε ένα τρελό αποκριάτικο απόγευμα γεμάτο χορό και παιχνίδι γιατί προτεραιότητά μας είναι η ψυχαγωγία των παιδιών σε καθαρό και ασφαλές περιβάλλον !!

Κρατήσεις μπορούν να γίνουν είτε τηλεφωνικώς στο 2331060703 είτε μέσω facebook!!!

prigkipas bob red

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ │ Καφέ – Παιδότοπος
Διοργάνωση εκδηλώσεων │ Συνεστιάσεις Συλλόγων │ Παιδικά πάρτυ  │ Φύλαξη παιδιών
Βερόης 5, Βέροια
23310 60703

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69