tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Escape rooms: Η νέα ψυχαγωγική δραστηριότητα στην Βέροια που βασίζεται σε ζωντανά βιωματικά παιχνίδια απόδρασης

Escape rooms... Η νέα ψυχαγωγική δραστηριότητα που βασίζεται σε ζωντανά βιωματικά παιχνίδια απόδρασης και η οποία έχει ραγδαία απήχηση σε όλο τον κόσμο.... Η νέα "τρέλα" που κατακτά όλο και περισσότερους παίκτες βρίσκει έδαφος και στη Βέροια!

Τι ακριβώς είναι το δωμάτιο απόδρασης ή αλλιώς ένα escape room; Πρόκειται για δωμάτια, όπου κλειδώνονται το πολύ έξι παίκτες, οι οποίοι καλούνται να συγκεντρώσουν διάφορα στοιχεία, αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς, γρίφους, να τα συνδυάσουν ώστε να βρουν τη λύση ενός αινίγματος και να δραπετεύσουν μέσα σε μία ώρα. Οι γρίφοι ακολουθούν μια γραμμική σειρά,δηλαδή για να βγουν από το δωμάτιο οι παίκτες πρέπει να λύσουν τον πρώτο γρίφο ώστε να οδηγηθούν στον επόμενο μέσω μηνυμάτων και αντικειμένων .

Μπορεί να παίξει ο καθένας; Τα δωμάτια απόδρασης δεν έχουν ηλικία ούτε εξαρτώνται από τις γνώσεις του καθενός. Τα όπλα του κάθε παίκτη είναι η αντίληψη και η συνδυαστική παρατηρητικότητα της κάθε ομάδας.

Απευθύνεται σε κλειστοφοβικά άτομα; Η αλήθεια είναι πως απευθύνεται σε όλους. Δεν υπάρχει ουσιαστική "απομόνωση" διότι ανά πάσα στιγμή μπορεί ο καθένας να ζητήσει να βγει από το δωμάτιο.

Είναι δύσκολο παιχνίδι; Θα λέγαμε πως η δυσκολία έγκειται στην αντίληψη του καθένα. Ωστόσο οι παίκτες μπορούν να ζητούν βοήθεια πατώντας έναν διακόπτη. Με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται ένα "hint" μέσω οθόνης, δηλαδή μία ώθηση για να λύσουν τον συγκεκριμένο γρίφο.

Όποιος βγει τι κερδίζει; Είναι μια κλασική ερώτηση που η απάντηση της είναι ρητορική. Τι κερδίζεις βγαίνοντας σε κάποιο ψυχαγωγικό μαγαζί; Την διασκέδαση...Παρόλα αυτά θα πραγματοποιείται διαγωνισμός και η νικήτρια ομάδα θα κερδίζει ένα δωρεάν παιχνίδι σε ένα από τα υπόλοιπα δωμάτια της επιλογής της.

Αν έρθω σε ένα δωμάτιο, μπορώ να ξαναέρθω; Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να ξαναπαίξει κάποιος στο ίδιο δωμάτιο διότι θα γνωρίσει τις λύσεις. Παρόλα αυτά τα δωμάτια θα αλλάζουν με βάση την επισκεψιμότητα του κάθε δωματίου ώστε να μπορούν οι παίκτες να έρθουν σε κάποιο άλλο σενάριο.

Ποιο είναι το κόστος; Οι τιμές είναι οι εξής:

  • 7€ κατά άτομο για ομάδα 5 ή 6 ατόμων
  • 8,5 € κατά άτομο για ομάδα 4 ατόμων
  • 10€ κατά άτομο για ομάδα 3 ατόμων.

Που θα βρείτε στην Βέροια Escape rooms; Δείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ!

Online κράτηση στην ιστοσελίδα www.thekeyescaperoom.com

 

The Key | Interactive Escape Rooms
Ήρας 5 (περιοχή ΚΤΕΛ, 2ος όροφος), Βέροια
Τηλ. 2331302155
Κιν.  6980697079, 6957207016

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69