tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

«Ο Χάρτης» του Φοίβου θα φωτίσει τη νύχτα της Βέροιας – Μεγάλη συναυλία στην Πλατεία Εληάς

Το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιουνίου, στην Πλατεία Εληάς στη Βέροια ο Φοίβος Δεληβοριάς θα δώσει το καλλιτεχνικό στίγμα του στη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ «Εύηχη Πόλη». Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα ανοίξει τον «Χάρτη» των καλοκαιρινών του εμφανίσεων και θα οδηγήσει το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο ποίηση, χιούμορ και συγκίνηση.

Με τον χαρακτηριστικό του λόγο και τη βαθιά ειλικρινή του ερμηνεία, ο Φοίβος θα αφηγηθεί ιστορίες από τα στενά των παιδικών του χρόνων μέχρι τους φωτισμένους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας – και τώρα της Βέροιας. Όσοι θα βρεθούν στην πλατεία, θα τον ακολουθήσουν σε μια περιπλάνηση γεμάτη τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, αλλά και σε νέες μελωδίες που ήδη χαρτογραφούν το σήμερα.

«Φέτος το καλοκαίρι έχω όρεξη για ταξίδια στην Ελλάδα. Και για μουσική δίπλα στους άλλους», λέει ο ίδιος. «Αποφάσισα να ανακαλύψω σκηνές σε όλα τα σημεία όπου ανάβει ο ελληνικός χάρτης. “Χάρτης” λοιπόν θα λέγεται το καλοκαιρινό μουσικό μου σχέδιο.»

Μαζί του, δύο σταθεροί συνοδοιπόροι και σπουδαίοι μουσικοί: ο Κωστής Χριστοδούλου στα πλήκτρα και ο Σωτήρης Ντούβας στα τύμπανα – δεμένοι μαζί του με νήματα ήχου και φιλίας που μετρούν πάνω από δεκατέσσερα χρόνια.

Στην ομάδα συντελεστών της παράστασης:
🎛️ Ήχος: Γιάννης Πετρόλιας
🎨 Artwork αφίσας, φωτογραφίες, video: Δημήτρης Μακρής

Η «Εύηχη Πόλη» θα αποκτήσει φωνή, σώμα και καρδιά, μέσα από τη σκηνή του Φοίβου. Γιατί κάθε του συναυλία είναι μια εμπειρία συλλογική – μια βραδιά που θα αφήσει το αποτύπωμά της στη μνήμη της πόλης.

Στις 9:00 μ.μ., η Βέροια θα γίνει ο τόπος όπου η μουσική συναντά την ψυχή της.

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69