tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Τραγουδώντας δίχως φόβο: Μουσική βραδιά και χειροποίητα μηνύματα στήριξης από την ΠΝΟΗ για την 25η Νοεμβρίου

Ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού ΠΝΟΗ με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Διεθνή ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών διοργανώνει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2025 στις 21.00, μουσική βραδιά στο Boston’s Vetlan’s Old Factory, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για θέματα βίας και κακοποίησης.

Τα μέλη της Γυναικείας Χορωδιακής Ομάδας mammaCANTO του Συλλόγου Πολιτισμού Νάουσας ενCanto ενώνουν τις φωνές τους με όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες που έχουν βιώσει οποιασδήποτε μορφής βία και “Τραγουδούν δίχως φόβο” για την ενδυνάμωση και την ισότητα των δύο φύλων και όλων των ανθρώπων.

Επιπλέον, με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, η διδάσκουσα του Εικαστικού Εργαστηρίου Κεραμικής του Δήμου Νάουσας, Στεργίου Έλενα και οι μαθήτριες των τμημάτων της, δημιούργησαν 100 χειροποίητα μπρελόκ με μηνύματα ευαισθητοποίησης και ενδυνάμωσης, τα οποία θα διατίθενται στις εκδηλώσεις της ΠΝΟΗΣ. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε με στόχο να σταλεί ένα συμβολικό αλλά ουσιαστικό μήνυμα αλληλεγγύης προς κάθε γυναίκα που υφίσταται οποιασδήποτε μορφής βία. Τα μπρελόκ προσφέρθηκαν ως δωρεά στην ΠΝΟΗ του Δήμου Η.Π. Νάουσας, ο οποίος δραστηριοποιείται ενεργά στην υποστήριξη ανθρώπων οι οποίοι βιώνουν κακοποίηση.

Μαθήτριες που συμμετείχαν στη δράση: Ψαθά Γεωργία, Κοτζιάμπαση Κατερίνα, Τοπαλίδου Θεοδώρα, Κουτσουρά Ειρήνη, Ιντούμπορ Έλενα, Ματθαιοπούλου Έλενα, Ζιώγα Έλσα, Παγγούρα Αφροδίτη, Μπζιώτη Μαριάνθη, Μπιζέτα Κατερίνα, Μαργαρίτη Δάφνη, Σιούλη Ελένη, Δαμιανίδου Ελένη, Παναγιωτίδου Ελένη, Σιούλα Ρωξάνη, Παπαδοπούλου Ελίζα, Σαραντοπούλου Μαργαρίτα, Λιγάκη Ξένια, Χρυσαφίδου Νίκη.

color feel banner

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69