tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το συναυλιακό πρόγραμμα του 4ου ARTville Festival

art ville 4

Πλούσιο το συναυλιακό πρόγραμμα του τετARTου Φεστιβάλ Τέχνης! Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόγραμμα είναι το εξής:

Η Έλενα Δεληχρήστου έρχεται την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 21:00 στο πλαακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας να μας τραγουδήσει και ανοίγει την αυλαία του συναυλιακού προγράμματος. Αμέσως μετά την τελετή έναρξης του φεστιβάλ, στον ίδιο χώρο, θα μας διασκεδάσει με τη μοναδική φωνή και την πληθωρική της παρουσία! Δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα για την Έλενα... Η παρουσία της και μόνο είναι αρκετή για να ξεσηκώσει τον κόσμο και να απογειώσει το ΤέτARTο ARTville Festival από την 1η μέρα!

Μαζί της οι:
Γιάννης Γκαντίδης (πλήκτρα), Παναγιώτης Πεΐδης (ηλ. κιθάρα), Γιάννης Κετάνης (βιολί-μπουζούκι), Θωμάς Πέιος (μπουζούκι), Ασημίνα Ματζίρη (τύμπανα), Κατερίνα Μυλωνά (μπάσο)

Είσοδος Ελεύθερη

Την δεύτερη μέρα, Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 22:00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας έρχεται η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους Boğaz Musique. Οι ιδιαίτερες ηλεκτρικές κιθάρες και τα τύμπανα με τα κρουστά συναντιούνται με το κανονάκι, το βιολί και τους μπαγλαμάδες, σε έναν μεθυστικό μουσικό διάλογο ανάμεσα στη φλόγα της Ανατολής και το πάθος της Δύσης. Με σεβασμό στην παράδοση αλλά και ανοιχτοί στον πειραματισμό, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique συνδημιουργούν τον "boğaz" ήχο, που μέσα του συμπλέουν οι πολλοί και διαφορετικοί πολιτισμοί της Μεσογείου σε ένα γοητευτικό μουσικό χαρμάνι. Η νέα ηχητική προσέγγιση, η προσεκτική επιλογή των τραγουδιών - από την παράδοση έως τον ηλεκτρισμό και την pop διάσταση των σύγχρονων μεγάλων επιτυχιών της, η αισθαντική της ερμηνεία και ο μοναδικός τρόπος που η Ελένη Τσαλιγοπούλου επικοινωνεί με το κοινό της, υπόσχονται μία απολαυστική, διονυσιακή και ασυνήθιστη συναυλιακή εμπειρία.

Οι boğaz musique είναι οι:
Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος (κιθάρες, μπαγλαμά), Καλαμάρας Βαγγέλης (τύμπανα), Αριστείδης Χατζησταύρου (κιθάρες), Απόστολος Τσαρδάκας (κανονάκι, βιολί), Χάρης Κελλάρης (κοντραμπάσο), Αργύρης Διαμαντής (κρουστά)

Official Link: https://www.facebook.com/eleni.tsaligopoulou
Management – Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO www.prospero.com.gr
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10€ κατά την προπώληση και 12€ στην είσοδο.

Τρίτη μέρα, Παρασκευή 24 Ιουλίου, οι APURIMAC έρχονται να ξεσηκώσουν τους επισκέπτες του φεστιβάλ στις 21:00 στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας! Οι Apurimac αποτελούν μουσικό σχήμα με Έλληνες και Λατίνους μουσικούς που παίζουν κυρίως λάτιν μουσική. H μουσική των Apurimac έγινε ευρύτερα γνωστή το 1998, με την κυκλοφορία του δίσκου "Μάνα Γη", με τη συμμετοχή του Χάρη Κατσιμίχα. Οι αδερφοί Κατσιμίχα συμμετείχαν & σε ένα τραγούδι, το "Λουλούδι του δάσους" που τραγούδησαν μαζί με τους Apurimac. Η μουσική του δίσκου αγαπήθηκε ιδιαίτερα απ' το ελληνικό κοινό, & δεν μπορεί εύκολα να "φορέσει" μια ταμπέλα.
Στο τελευταίο τους CD με τίτλο Παράθυρα Ανοιχτά, εκτός από τους ίδιους, τραγουδούν ο Πάνος και ο Χάρης Κατσιμίχας, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Μάρκος Κούμαρης από τους Locomondo στο τραγούδι "Δεν προλαβαίνω", η Martha Moreleon, η Gabriela Torres και ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Είσοδος Ελεύθερη

Ο Παντελής Θαλασσινός έρχεται στη Νάουσα για μία ονειρική συναυλία...
Το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουλίου θα είναι διαφορετικό! Στις 21:00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας θα ζήσουμε υπέροχες στιγμές, σε μία ατμοσφαιρική βραδιά με τη φωνή του Παντελή να μας ταξιδεύει από τα νησιά στη Σμύρνη, από το παρόν στο παρελθόν και από το ψέμα στην αλήθεια και τον έρωτα...
Δε χρειάζονται πολλά λόγια για τον Παντελή Θαλασσινό... Μιλάει η φωνή, η μουσική του και η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια!

Official Link: http://www.pantelisthalassinos.gr/

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10€ κατά την προπώληση και 12€ στην είσοδο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69