tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: Ενθουσίασε το μουσικό σχήμα "Μπούσουλας"

bousoulas-naoussa

Μία πολύ όμορφη μουσική βραδιά χάρισε στο κοινό της Νάουσας το μουσικό σχήμα «Μπούσουλας» την Τετάρτη 27 Αυγούστου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο, κλείνοντας τον κύκλο εκδηλώσεων «Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014» που διοργάνωσε το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας σε συνεργασία με συλλόγους, φορείς κλπ.

Τα έξι μέλη του μουσικού σχήματος ερμήνευσαν και απέδωσαν εκπληκτικά τα μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου Καββαδία από τον Θάνο Μικρούτσικο, τα οποία δισκογραφικά κυκλοφόρησαν το 1991 με τον τίτλο «Γραμμές των Οριζόντων» όπου αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ο βαθύτερος δεσμός που συνδέει τον Μικρούτσικο με την ποίηση του Καββαδία.

Η μουσική του Μικρούτσικου και οι στίχοι του Καββαδία ταξίδεψαν το κοινό της Νάουσας και χάρισαν μια μοναδική μουσική βραδιά σε όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο.

Το μουσικό σχήμα «Μπούσουλας» απαρτίζουν οι: Κωστής Ρίζος (πιάνο - πλήκτρα - τραγούδι), Γιώργος Αθανασιάδης (μπάσο), Βασίλης Μπουροζίκας (τζουράς), Χρήστος Δαμιανίδης (ηλ. Κιθάρα), Κώστας Ρίζος (τύμπανα - φυσαρμόνικα), ενώ ιδιαίτερης μνείας χρήζει ο νεαρός Μιχάλης Ρίζος για τις φωνητικές του αρετές και την σκηνική του παρουσία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69