tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λάτιν πάρτι στον πεζόδρομο Έλλης στην Βέροια

Λάτιν πάρτυ, με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, στον πεζόδρομο Έλλης, στην Βέροια, με ώρα έναρξης 9.00μ.μ,

JAZZ TROPICAL Quintet Κλασσικές και μοντέρνες Latin συνθέσεις. Τρομπέτα, κρουστά, μπάσο και πιάνο συνθέτουν τον εξωτικό ήχο του κουϊντέτου που δίνει μια νέα φρέσκια αίσθηση τόσο σε κλασικές τζαζ συνθέσεις όσο και σε αυθεντικές λάτιν, λάτιν τζαζ και Brazilian.

Χαρακτηριστικό τους οι δυνατές ζωντανές εμφανίσεις με σούπερ ερμηνείες από τα μέλη του σχήματος- όλοι μουσικοί από την αφρόκρεμα της τζαζ σκηνής της Θεσσαλονίκης- και οι προσεγμένες ενορχηστρώσεις που προσδίδουν στον ήχο τους όγκο ,ζωντάνια και την πινελιά αυθεντικότητας που χρειάζεται η μουσική που υπηρετούν.

Κοινό τους όχι μόνο οι φίλοι της λάτιν αλλά και γενικότερα οι λάτρεις της τζαζ και γενικότερα της μαύρης μουσικής αλλά και όλοι όσοι είναι ανοιχτοί στα καλά ακούσματα. Ενέργεια, κέφι βιρτουόζικες ερμηνείες αλλά και η ζωντάνια του λάτιν, δυναμικός και γεμάτος ήχος και πολύ πάθος από ένα All Star σχήμα, ταξιδεύουν τον ακροατή στην τροπική πλευρά της τζαζ! Καλή μουσική, κέφι και ρυθμός στην τροπική πλευρά της τζαζ!!!

Γιάννης Οικονομίδης: τρομπέτα, φλικόρνο, φωνή Φίλιππος Κωσταβέλης: πιάνο Δημήτρης Γιαλαμάς: ηλεκτρικό μπάσο Αλέκος Σπανίδης: τύμπανα Ιάσων Γερεμτζες: congas"

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69