tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με παραδοσιακή μουσική εορτάστηκε η Ημέρα της Γυναίκας στον Χώρο Τεχνών Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας που τιμάται στις 8 Μαρτίου, η ΚΕΠΑ και ο Δήμος Βέροιας, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ.Βέροιας, του Κέντρου Κοινότητας και του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», διοργάνωσαν συναυλία για να τιμήσουν την Γυναίκα.

Την εκδήλωση προλόγισε η υπεύθυνη προγραμματισμού ΚΕΠΑ Νανά Καραγιαννίδου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης.

Το βράδυ της Πέμπτης 7 Μάρτη, η ορχήστρα Smyrna που αποτελείται από γυναίκες παρουσίασε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, αφιερωμένο στις γυναίκες, που κατέκλεισαν την αίθουσα του Χώρου Τεχνών Βέροιας.

Το εξαμελές μουσικό σχήμα εκτέλεσε κι ερμήνευσε παραδοσιακά τραγούδια, που έχουν τις ρίζες τους σ’ ένα πολιτισμό που σμιλεύτηκε μέσα από διαφορετικές κουλτούρες.

Με σκοπούς και τραγούδια από τη Μικρά Ασία, την Θράκη, την Κωνσταντινούπολη, την Σμύρνη, την Μακεδονία, τον Πόντο, αλλά και δικά τους, ταξίδεψαν μελωδικά το κοινό, το οποίο συμμετείχε ενεργά, για περίπου 2,5 ώρες. Μάλιστα κάποιες κυρίες, ανάμεσά τους και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Όλγα Χολέβα, ανέβηκαν στη σκηνή κι έστησαν τον χορό.

Μία έκπληξη επεφύλασσε τους θεατές καθώς στη σκηνή εμφανίστηκε η καλλιτέχνης Ερωφίλη, κι ερμήνευσε τραγούδια που σήκωσαν στο πόδι τους παρευρισκόμενους.

Οι κοπέλες της ορχήστρας ήταν οι:

Σταυρούλα Βλασοπούλου (τσέλο, τραγούδι), Άντρια Ζήκου (κιθάρα, τραγούδι), Κάλια Καμπούρη (κανονάκι, τραγούδι), Δανάη Λουκίδη (βιολί, τραγούδι), Μιχαέλα Αρχοντή (κρουστά) και Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο, κρουστά, τραγούδι).

 
 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69