tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συγκίνησαν και πάλι οι ArtGuitaristas στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας

Συγκίνησαν και πάλι οι ArtGuitaristas στο συμβολικό 4ο Φεστιβάλ Μακεδονίας, που διεξήχθη 18 & 19 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού υπό την Διεύθυνση του Συνθέτη - Κιθαριστή Πέτρου Ρίστα (Καλλιτεχνικού Διευθυντή Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας).

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από το Ωδείο Απόλλων Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού, με την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, με Καλλιτεχνικούς Διευθυντές του Φεστιβάλ, τους καταξιωμένους Καστοριανούς κιθαριστές Ισίδωρο & Γιούλα Αντωνίου.

H διοργάνωση "έκλεισε" μέσα σε κλίμα απόλυτης συγκίνησης με την Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Άργους Ορεστικού,την Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας υπό την καθοδήγηση των Καθηγητών Ισίδωρου & Γιούλας Αντωνίου και την Χορωδία "Ορεστίς", να ενώνονται καλλιτεχνικά και να ερμηνεύουν "Μακεδονία Ξακουστή".

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, Στέλιος Γκόλγκαρης δεσμεύτηκε δημόσια από μικροφώνου, ότι όσες πιέσεις και να ασκηθούν, "το Φεστιβάλ δεν πρόκειται στο μέλλον να αλλάξει την ονομασία του και θα συνεχίσει να διεξάγετε στα ιερά χώματα της Μακεδονίας".

Στους διαγωνισμούς του Φεστιβάλ διακρίθηκαν οι νεαροί Μακεδόνες κιθαριστές Θεόφιλος Ευθυμιάδης από την Βέροια και Μιλτιάδης Μπίζιος από την Καστοριά, που κέρδισαν αντίστοιχα το Ά και το ΄Β Βραβείο στον Διαγωνισμό των Σολίστ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69