tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συναυλία με μουσική από τις ταινίες του Ντίσνεϋ θα διοργανώσει το Μουσικό Σχολείο

Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας, με ελεύθερη είσοδο, η Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας διοργανώνει μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο “ Ο μουσικός κόσμος του Disney ”.

Ο τίτλος μιλάει από μόνος του! Μουσικές παρμένες από τις ταινίες του κορυφαίου, ίσως, παραμυθά του 20ου αιώνα. Μουσικές που μας ταξιδεύουν στους παραμυθένιους χώρους των κινούμενων σχεδίων του «πατέρα» του Μίκυ Μάους. Μουσικές που πλαισίωσαν τις δημιουργίες του Ντίσνεϋ, ξαναζούν, αναπλάθονται, και ξαναπαντρεύονται με την κινούμενη εικόνα, με έναν τρόπο πρωτόγνωρο και μοναδικό, που καλείται να ξετυλιχτεί μπροστά στα μάτια και τα αυτιά σας!

Κι επειδή όπως έλεγε ο ίδιος, «Πάντα μ’ αρέσει να βλέπω την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, αλλά είμαι αρκετά ρεαλιστής για να ξέρω ότι η ζωή είναι πιο πολύπλοκη», σας καλούμε να απολαύσετε την υπέροχη αυτή δουλειά του σχολείου μας, αφήνοντας για λίγο αυτή τη σύμπραξη μουσικής και φαντασίας να σας ταξιδέψει, και να θαυμάσετε την δύναμη της μουσικής να αφηγηθεί μια ιστορία.

Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας,  επίσης, ανακοινώνει την δυνατότητα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μαθητών α’ γυμνασίου για το σχολικό έτος 2019-2020, από την 6η Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2019. Οι αιτήσεις γίνονται από τους γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας στον χώρο του πρώην Τμήματος Μηχανικών, Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.  στην Αγία Βαρβάρα Βέροιας. 

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 2331065787, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69