tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Με Σωκράτη Μάλαμα συνεχίζεται η Εύηχη Πόλη

Με δυο συναυλίες συνεχίζεται την Παρασκευή το φεστιβάλ "Βέροια Εύηχη Πόλη". Η μεγάλη συναυλία, είναι αναμφίβολα αυτή του Σωκράτη Μάλαμα στο πάρκο της Ελιάς. Το κοινό θα απολαύσει δωρεάν όλες τις μεγάλες επιτυχίες αλλά και νεότερα τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα. 

Νωρίτερα, στις 8.30μμ, το ντουέτοι "Duo Aura" θα μας κρατήσει συντροφιά με τις μελωδίες του στην παλιά Εβραϊκή Συνοικία της Μπαρμπούτας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής.

DUO AURA 2

Παλιά Εβραική Συνοικία (Μπαρμπούτα) ώρα 8:30 μ.μ.

DUO AURA “Music Without Frontiers”

Μία συνεργασία που τονίζει ότι η Μουσική δεν έχει σύνορα και μπορεί να ενώσει τους λαούς σε ένα κοινό ταξίδι!

Δύο διεθνείς και καταξιωμένες σολίστ, η Eλληνίδα πιανίστα Αγάπη Τριανταφυλλίδη και η Tουρκάλα βιολοντσελίστα Nil Kocamangil, αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά δίδυμα της Ευρώπης, το DUO AURA.

Η Αγάπη Τριανταφυλλίδη και η Nil Kocamangil, δύο ισχυρές προσωπικότητες μοναδικής ακτινοβολίας με διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό τους η κάθε μία, ενωμένες από την Αύρα των προσόντων τους, τη σπουδαία ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση, το ήθος και τις πεποιθήσεις τους έχουν κερδίσει το ευρωπαικό κοινό και έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, ερμηνεύοντας κλασικά έργα αξιώσεων.

Στις συναλίες τους ερμηνεύουν έργα των Edward Grieg, Sergei Rachmaninoff και Astor Piazzolla, αλλά και Νίκου Σκαλκώτα και νεότερων ελλήνων και τούρκων συνθετών.

Με αφορμή την κυκλοφορία του cd τους από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης μέσα στο καλοκαίρι του 2019, με ηχογράφηση από τις περσινές συναυλίες στον Κήπο του ΜΙΕΤ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2018, θα πραγματοποιήσουν επιλεγμένες εμφανίσεις σε φεστιβάλ στην Ελλάδα, με έναρξη το Φεστιβάλ Βέροιας ΕΥΗΧΗ ΠΟΛΗ, στις 21 Ιουνίου, Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής!

Πλατεία Εληάς, 9.30μ.μ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Αν είστε από αυτούς που τους αρέσουν τα παραμύθια και τα κάτοπτρα, αν έχετε ταξιδέψει με χάρτη ή χωρίς, σε ασύλληπτους λαβυρίνθους του νου και σε ασπρόμαυρες ιστορίες, αν βάζετε στο repeat #tasketa, αν σας αρέσει να τραγουδάτε μαζί με το πλήθος σε γεμάτα θέατρα για τέσσερις ώρες, τότε δεν γίνεται να λείπετε από τις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα.

Ο Σωκράτης υπόσχεται να «φοράει» τα καλύτερά του: τα πιο αγαπημένα του (σας) τραγούδια, τα πιο σκοτεινά, τα φωτεινά και τα χιλιοτραγουδισμένα ή μία απρόβλεπτη ροή που σίγουρα θα συγκινήσει και θα μας ενώσει πάλι.

Παρέα με την εκλεκτή μπάντα του και το χαμογελαστό ταλαντούχο κορίτσι που τον συνοδεύει τα δύο τελευταία χρόνια, την Ιουλία Καραπατάκη.

Μαζί του επί σκηνής:
Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι
Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι
Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Μπάσο
Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι
Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, μπουζούκι
Νίκος Παραουλάκης: Νέυ
Τίτος Καργιωτάκης & Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ηχοληψία
Χρήστος Λαζαρίδης: Σχεδιασμός φώτων
Δημήτρης Κατέβας: Τεχνικός σκηνής

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69