tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Σόνια Θεοδωρίδου περιέγραψε λεκτική κακοποίηση που δέχτηκε από γνωστό τραγουδιστή

H Σόνια Θεοδωρίδου μίλησε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού για την εκπομπή «Love it» και περιέγραψε τη λεκτική κακοποίηση που δέχτηκε από γνωστό τραγουδιστή. «Από έναν άνθρωπο του χώρου δέχθηκα οξεία επίθεση, ένιωσα τρόμο θανάτου, ένιωσα ότι κινδυνεύει η ζωή μου. Δεν είχα ξανακούσει άνθρωπο να ουρλιάζει τόσο πολύ, δεν μπορούσα να βγω από το δωμάτιό μου, έτρεμα. Έλεγα ότι τώρα θα με σκοτώσει. Αυτός ο άνθρωπος βγήκε και υποστήριξε τους θύτες.

Ο άνθρωπος αυτός φερόταν έτσι σε όλη την ομάδα. Η κακοποίηση είναι ένα πράγμα που σε σημαδεύει, δεν μπορείς να το πεις γιατί φοβάσαι. Για πάρα πολύ καιρό έβλεπα εφιάλτες, δεν μπορούσα να ακούω ανθρώπους να φωνάζουν. Έβγαινα στη σκηνή και έτρεμα, φοβόμουν πάρα πολύ. Είναι θέμα εξουσίας, όταν δίνεις σε κάποιον εξουσία βλέπεις ποιος είναι πραγματικά. Ήμουν πιο νέα τότε, αλλά φτασμένη» ανέφερε η γνωστή σοπράνο.

Στη συνέχεια, η Σόνια Θεοδωρίδου αποκάλυψε πως στον κόσμο της λυρικής μουσικής σκηνής υπάρχουν πολλοί συνάδελφοί της, οι οποίοι εκβιάζουν μαθητές να κοιμηθούν μαζί τους για να μπορέσουν να προχωρήσουν καλλιτεχνικά. «Πάνε παιδιά σε οντισιόν και τους λέει ο μαέστρος ότι για να προχωρήσεις θα πρέπει να περάσεις από την κλίνη μου. Προτού φύγω από την Ελλάδα, μου είχε πει κάποιος που ήθελε να με προωθήσει στη λυρική σκηνή ότι ο δρόμος είναι… ένας. Φυσικά κι έφυγα, δεν θα μπορούσα να το συνεχίσω. Διάσημοι έντεχνοι τραγουδιστές μου χαμήλωναν το μικρόφωνο».

Πηγή: https://www.ethnos.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69