tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Your face DOESN'T sound familiar" από το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας

Μία έκπληξη με άρωμα τσικνοπέμπτης ετοιμάζουν οι μαθητές performance του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας. Μετά την επιτυχημένη πρώτη διαδικτυακή συναυλία στις 12 Φεβρουαρίου, και μόλις δύο βδομάδες μετά, το τμήμα Filippos Glee του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας επιστρέφει με μία συναυλία-έκπληξη.

Την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 και ώρα 21:00 στο κανάλι "Filippos Glee" στο YouTube, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας θα υποδυθούν γνωστούς τραγουδιστές και τραγουδίστριες της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας σκηνής με τον πιο αναπαραστατικό αλλά και κωμικό τρόπο. Το κοινό που θα παρακολουθεί θα μπορεί να μαντεύει με live κουίζ τον τραγουδιστή ή την τραγουδίστρια που υποδύονται τα παιδιά! Και φυσικά όποιος βρει όλες τις σωστές απαντήσεις κερδίζει δώρα έκπληξη που έχουν ετοιμάσει τα παιδιά του ωδείου.

Η ομάδα Filippos Glee

Η πολυφωνική χορωδία μιούζικαλ “Filippos Glee” ιδρύθηκε το 2011 από τη Νεφέλη Μπραβάκη στο Ωδείο Φίλιππος Βέροιας. Είναι μία Χορωδία για όλους. Η ιδιαιτερότητά της βασίζεται στο ότι δέχεται κάθε παιδί που ενδιαφέρεται για τη μουσική χωρίς ακρόαση, με το σκεπτικό ότι η χορωδιακή τέχνη απευθύνεται σε όλους, ανεξάρτητα από τις δυνατότητές τους. Σήμερα αριθμεί 200 μέλη και χωρίζεται σε 4 Τμήματα, ανάλογα με το μουσικό ενδιαφέρον και την πρόοδο κάθε παιδιού. Έχει πάρει μέρος σε πολλά φεστιβάλ και συναυλίες (5ο Πανελλήνιο φεστιβάλ παιδικών νεανικών χορωδιών του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, "Queer αναγνώσεις της Λένας Πάτωνος" ΕΛΣ εναλλακτική σκηνή, 7ο παγκόσμιο φεστιβάλ χορωδιών μιούζικαλ, 5ο και 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορωδιών ΟΤΕ, 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Θεσσαλονίκης, “Γιορτή των Αγγέλων” του Δήμου Θεσσαλονίκης κ.λ.π.). Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο για τις βασικές αρχές της λυρικής ερμηνείας στο Πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής “Η Όπερα της Βαλίτσας” (Ωδείο “Φίλιππος” Βέροιας, Μάρτιος 2015), σεμινάριο μπαρόκ μουσικής με τον θεορβίστα-μουσικολόγο James Bramley (Ωδείο “Φίλιππος” Βέροιας, Απρίλιος 2013) καθώς επίσης και το τριήμερο σεμινάριο "Sing and Shine" από τη μαέστρο Sanna Valvane στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μάιος 2016). Έχει παρουσιάσει επίσης τις ανεξάρτητες παραγωγές musical theatre: Once Upon a Dream (2014), Filippos Glee Medley Show (2015), 100 years of musical (2015), Frozen (2016), Ellie (2017), Ίκαρος Ποντίκαρος (Βασιλικό θέατρο Θεσσαλονίκης) (2017), Τα Χριστούγεννα του Ίκαρου Ποντίκαρου (2017), On Broadway (2018), Let it glee (2018), Ίκαρος Ποντίκαρος with the jazz orchestra (ΚΘΒΕ) (2019), Glee Will Rock You (2019). Η Χορωδία επικεντρώνει κυρίως τη δράση της στη διοργάνωση εκδηλώσεων που στόχο έχουν να στηρίξουν οικονομικά οργανώσεις που προστατεύουν παιδιά. Στο πνεύμα αυτό και με το σύνθημα “τα παιδιά βοηθούν παιδιά”, έχει εμφανιστεί στα δέκα λειτουργίας της σε περισσότερες από 100 συναυλίες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69