tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρεμιέρα θα κάνει την Δευτέρα στο YouTube το καινούριο Βεροιώτικο μουσικό σχήμα "Αργαλειός"

Το μουσικό σχήμα “Αργαλειός” υφαίνει τις διαφορετικές μουσικές διαδρομές τριών έμπειρων μουσικών σε μια δημιουργία με πυρήνα την ελληνική δημοτική μουσική παράδοση.

Ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, η Ζωή Μάντζου και η Ελευθερία Ματσεντίδου ενώνουν τις επιρροές τους από το κλασσικό πιάνο, το τζαζ τραγούδι και την έντεχνη ελληνική μουσική και στρέφονται στη διαχρονική δημοτική μουσική με όχημα τον αυτοσχεδιασμό.

argalios 2

Διαλέγουν από την ατελείωτη αυτή δεξαμενη τραγούδια που μας συγκινούν και τα πλέκουν με πάθος και ένταση σε ένα μοναδικό χαλί σύγχρονης μουσικής.

Αποκλειστικά ακουστικός ήχος: πιάνο, νταούλι, κρουστά, φωνή (που συμπληρώνονται από προσκεκλημένους σολίστες σε έγχορδα και πνευστά), ο ήχος του Αργαλειού είναι σύγχρονος όσο και παλιός, λόγιος όσο και δημοτικός, ένας ήχος μαλακός και εύπλαστος που ταξιδεύει στα βάθη της ιστορίας.

argalios 3     

Οι “Αργαλειός” δημιουργούν ένα πανηγύρι με την αυθεντική του έννοια: μια μάζωξη, έν’ αντάμωμα, συνκίνηση, επικοινωνία, γιατρειά, ένα πανηγύρι όλων που να ταιριάζει σε όλους και να ακουμπάει την καθεμιά και τον καθένα ξεχωριστά.

argalios logo

Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα των 4 πρώτων κομματιών του "Αργαλειού". Πάρτε θέση κάνοντας subscribe στο κανάλι στο YouTube!

Ακολουθείστε τον "Αργαλειό" στο Facebook: https://www.facebook.com/argaliosmusic

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69