tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έρχεται την Τετάρτη η "Εύηχη Πόλη" - Το πρόγραμμα

Ξεκινά την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου το μουσικό φεστιβάλ "Βέροια Εύηχη Πόλη". Αναλυτικά το πρόγραμμα:

01/ 09 , 9.00μ.μ. , Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»

Ζωή Τηγανούρια

 «Από το Tango έως τον Καζαντζίδη»

Με κουαρτέτο εγχόρδων

Συμμετέχουν  ο Στάθης Γκαντζούρας ,  η Άννα Κατσούλη και ο Κώστας Τηγάνης

Η μουσικοσυνθέτης Ζωή Τηγανούρια, συνεχίζει να μας εκπλήσσει με εντυπωσιακά και πρωτότυπα project.

Αυτή  τη φορά δημιούργησε ένα μαγικό μουσικό χαρμάνι Λαϊκού τραγουδιού, Tango & Κλασσικής μουσικής!

Πλαισιωμένη από ένα κουαρτέτο εγχόρδων, σύγχρονη ορχήστρα & εξαιρετικούς ερμηνευτές, η βιρτουόζος του ακορντεόν παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερη φωνή του λαού και του αιώνα, τον μοναδικό Στέλιο Καζαντζίδη. Έκπληξη της παράστασης είναι η συμμετοχή του Βεργιώτη τραγουδοποιού και ερμηνευτή Στάθη Γκαντζούρα!

Θα ακουστούν σε πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, διασκευασμένες συνθέσεις των κορυφαίων δημιουργών της χώρας μας που ερμήνευσε ο Στέλιος Καζαντζίδης (Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζηδάκις, Σταμάτης Σπανουδάκης, Μάνος Λοΐζος, Βασίλης Τσιτσάνης, Χρήστος Νικολόπουλος, Απόστολος Καλδάρας, Θεόδωρος Δερβενιώτης, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, Πυθαγόρας, Κώστας Βίρβος, κ.ά.), μαζί με γνωστές συνθέσεις της ίδιας της συνθέτιδος από την πολυετή δισκογραφία της.

Στο ρεπερτόριο περιλαμβάνεται και το τραγούδι της Ζωής Τηγανούρια “Γενοκτονία” για το οποίο η συνθέτης δέχθηκε συγχαρητήρια από τον πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κο Προκόπη Παυλόπουλο όταν το ερμήνευσε ζωντανά σε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συμμετέχουν:

Βιολί 1: Στέλλα Τζανή

Βιολί 2: Βασίλης Κατσούλης

Βιόλα: Μόνικα    

Τσέλο: Θοδωρής Κοζάνης  

Κρουστά: Στέλιος Γενεράλης

Μπάσο: Γιάννης Γρηγορίου   

Κιθάρα:  Μιχάλης Βερβελάκης

Ερμηνεύουν Στάθης Γκαντζούρας και Άννα Κατσούλη 

Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου

Καλλιτεχνική επιμέλεια / ακορντεόν: Ζωή Τηγανούρια

Είσοδος ελεύθερη , με ηλεκτρονική κάρτα . Διάθεση καρτών από 30/8 , ώρα 13.00 WWW.TICKETSERVICES.GR

2/9  , 9.00μ.μ. Παλιά Εβραική Συνοικία

ΑΡΓΑΛΕΙΟΣ «Στιγμές»

«Δημοτική μουσική μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα...»

Ελευθερία Ματσεντίδου - Φωνή/Νταούλι

Ζωή Μάντζου - Φωνή/Κρουστά

Αλεξανδρος Ιωσηφίδης - Πιάνο

Γιάννης Πούλιος - Βιολί

Νίκος Αγγούσης - Κλαρίνο/Νέυ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ

Πώς άντεξε τόσα χρόνια αυτό το υφαντό και δείχνει σαν καινούργιο; Από τι είναι φτιαγμένα αυτά τα νήματα και οι βαφές και δεν χαλάνε; Πώς χάλασε η σειρά κι αντί να φτιάχνουμε τεχνήματα χρήσιμα που αντέχουν, φτιάχνουμε τεχνήματα εφήμερα και αναλώσιμα;

Πολλά απ’ αυτά τα υφαντά τα βρήκαμε στα σκουπίδια, άλλα τα βρήκαμε φυλαγμένα με ευλάβεια, σαν ένα μυστικό που πρέπει να κρατηθεί. Υπάρχουν βέβαια και υφαντά που ακόμα στολίζουν τοίχους περήφανων ανθρώπων κι ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κι αργαλειοί που υφαίνουν.

Την τεχνική της μουσικής την μάθαμε καλά, κι ακόμα τη σπουδάζουμε βέβαια, την ύφανση της όμως έπρεπε να τη νοιώσουμε. Ταξιδέψαμε όπου τραβούσε η καρδιά, ταξιδέψαμε σε διάφορα μέρη, γνωρίσαμε, νοιώσαμε, μάθαμε. Κι όταν πιάσαμε να υφάνουμε ήρθε από μόνο του ένα νήμα κι έλαμπε ολόκληρο κι ήταν ένα νήμα που δεν το κουβάλησαν, μα φυτρώνει, κι όσο κι αν το κόβεις αυτό φυτρώνει: το ασταμάτητο τραγούδι της γιαγιάς, τα τραγούδια στο τραπέζι, οι χοροί, τ΄ αποκριάτικα. Ένας χείμαρρος συναισθημάτων, ήχων, βιωμάτων, ιστοριών ποτίζει το νήμα και το δυναμώνει. Κι ο λόγος του τραγουδιού μια κιβωτός ποίησης: καμιά λέξη δεν περισσεύει, κάθε λέξη είναι μια βελονιά που ανοίγει μια πιθανότητα στη συλλογική μνήμη.

Ο Αργαλειός μας υφαίνει αόρατα μα τα υφαντά του μένουν αξέχαστα. Βάζουμε νήματα πολλά και πολλών μα τελικά είμαστε εμείς οι ίδιοι τα νήματα και υφαινόμαστε ξανά και ξανά μέσα στο χρόνο. Άκουσε να δεις αυτό που έχεις ήδη μέσα σου, ένα κομμάτι απ’ όλες και όλους όσους μίλησαν ελληνικά να σου εξηγούν με τραγούδι και χορό τους δρόμους της ζωής.

Για οπτικοακουστικό υλικό ακολουθήστε τον σύνδεσμο: Argalios YouTube | Αντιλαλιές EP

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Στιγμές

Τα τραγούδια που ερμηνεύουμε τα διαλέξαμε επειδή μιλούν για το σήμερα όσο και για το χτες ή το αύριο, μιλούν για το παντοτινό και μάλιστα απ’ την μεριά των ταπεινών ανθρώπων. Είναι η προφορική, η άγραφη ιστορία κι αυτό που σώζει δεν είναι στρατηγοί και μάχες μα στιγμές. Στιγμές μαγικές που έλιωσαν τον χρόνο: ένα μέρος, ένα θάνατο, ένα σπίτι, έναν έρωτα που πήγε στραβά, έναν αποχαιρετισμό. Μικρές αφορμές συνθέτουν ένα συναρπαστικό αφήγημα της ανθρώπινης φύσης.

Η αγάπη θέλει φρόνηση, θέλει ταπεινοσύνη,

θέλει λαγού περπατησιά κι αητού γρηγοροσύνη

Η ίδια η φύση της ζωντανής επιτέλεσης της δημοτικής μουσικής μας προτρέπει να αυτοσχεδιάσουμε, να νοιώσουμε τον ακροατή και τον παλμό του και να δημιουργήσουμε κάτι για εμάς εδώ και τώρα που αξία του να είναι το βίωμα και όχι η καταγραφή. [Παρακαλούμε ξεχάστε για λίγο τα κινητά σας, θα σας κάνει καλό...]

Ο αυτοσχεδιασμός ως δομικό στοιχείο της δημοτικής μουσικής δημιουργεί ένα ευρύχωρο περιβάλλον που συνομιλεί με λαϊκές και λόγιες μουσικές του κόσμου, ένα περιβάλλον ουσιωδώς μοντέρνο. Δεν ξέρουμε εαν η μουσική που φτιάχνουμε είναι νέα ή παλαιά, πάντως είναι η δική μας μουσική, η μουσική μας!

Μη καμαρώνεις Άνοιξη με τα πολλά λουλούδια

θε να τα πάρει ο θεριστής, να τα μαράνει ούλα

Είσοδος ελεύθερη , μόνο καθήμενοι

4/9 , 9.00μ.μ / Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

«Περπάτησα όλη τη γη…»

Μαζί του η Βιολέττα Ίκαρη και η Ασπασία Στρατηγού

Δύο χρόνια μετά την τελευταία του συναυλία στο Royal FestivalHall του Λονδίνου, ο Γιώργος Νταλάρας ξανασυναντάει το κοινό μαζί με την

Βιολέτα Ίκαρη και την Ασπασία Στρατηγού.

Με τους ίδιους συνεργάτες λοιπόν συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε,

με συναυλίες στην Ελλάδα.

Το νέο εμπλουτισμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια σταθμούς από τη δισκογραφία του αγαπημένου ερμηνευτή και τη συνεργασία του με τους μεγάλους έλληνες συνθέτες, αλλά και ρεμπέτικα, μπαλάντες της Μεσογείου καθώς και τα τελευταία από την κασέτα του Μελωδία.

Τους ερμηνευτές συνοδεύει ορχήστρα δέκα εξαιρετικών μουσικών που ντύνουν τα τραγούδια με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους.

Νίκος Ζέρβας - πιάνο

Γιώργος Μάτσικας , μπουζούκι- κιθάρα

Βασίλης Κορακάκης μπουζούκι

Θανάσης Σοφράς μπάσο

Χρήστος Ζέρβας κιθάρες

Μάνος Γρυσμπολάκης- ακορντεόν

Ηλίας Μαντικός κανονάκι

Νίκος Σαμαράς πνευστά, μπουζούκι, μπαγλαμάς

Στράτος Σαμιώτης , κρουστά

Γρηγόρης Συντρίδης , τύμπανα

Στη συναυλία θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης υπέρ του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας , Απασχόλησης και Κατάρτισης (ΑμΕΑ)  «Τα παιδιά της Άνοιξης»  , για την ανέγερση της Νέας Δομής στην Πατρίδα Βέροιας .

Είσοδος ελεύθερη , με ηλεκτρονική κάρτα . Διάθεση καρτών από 30/8, ώρα 13.00 WWW.TICKETSERVICES.GR

6 /9 , 9 .00μ.μΠαλιά Εβραική Συνοικία

 Art Various  

 << Φιλ- Ελλήνων Ήχοι>>

Πρόκειται για μια συναυλία με έργα φιλελλήνων μουσουργών των οποίων το έργο είναι επηρεασμένο από τον αγώνα των Ελλήνων για την εθνική τους ανεξαρτησία, αλλά και έργα Ελλήνων συνθετών λόγιας μουσικής καθώς και εκπροσώπων της εθνικής μας σχολής.

Τα έργα είναι διασκευασμένα από τον Θανάση Γοβατζιδάκη για το σύνολο μας και ερμηνεύονται σε πρώτη εκτέλεση για το συγκεκριμένο συνδυασμό οργάνων.

Στα έργα των Ελλήνων μουσουργών περιλαμβάνονται συνθέσεις που ερμηνεύονται σπάνια και συνδυάζουν ακούσματα από διάφορα μέρη του ελληνικού χώρου (νησιώτικοι χοροί Κωνσταντινίδη, μακεδονικός χορός Χ. Δέλλα, Μακεδονικός χορός Β. Θεοφάνους) αλλά και έργα του Γ.Καζάσογλου σε ποίηση Δ. Σολωμού (ελεύθεροι πολιορκημένοι)

Το σύνολο ART VARIOUS  αποτελείται από τους:

Μαριαλένα Παναγιωτοπούλου (υψίφωνος)

Ευαγγελία Κουζώφ (βιολί)

Μαρία Χρίστοβα (βιολοντσέλο)

Θανάση Γοβατζιδάκη (πιάνο)

 Μουσικό σύνολο Art Various

αναδεικνύονται πρωτότυπα θέματα με τη συνοδεία πάντα της μουσικής.

Οι καιροί είναι πια χαλεποί και δύσκολοι. Η αγαπη για τη μουσική, τη συνεργασία και την έκφραση θα ανοίγουν πάντα καινούριους δρόμους δημιουργίας. Άλλωστε όπως έλεγε και ο Ντοστογέφσκι << η μουσική συντηρείται από την ουσία που αποτελείται ο μουσικός>>

Είσοδος ελεύθερη , μόνο καθήμενοι

9/9 , 9.00μ.μ  Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

Νικόλαος Μάντζαρος : Ύμνος εις την Ελευθερία

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ , σε  συνεργασία με την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας ,  παρουσιάζει τον Ύμνο εις την Ελευθερία του Διονυσίου Σολωμού μελοποιημένο από τον Νικόλαο Μάντζαρο σε διεύθυνση, ενορχήστρωση και επεξεργασία του Άλκη Μπαλτά.

Το έργο, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, θα παρουσιαστεί αυτούσιο, στο Μουσείο Βασιλικών Τάφων των Αιγών, στη Βεργίνα, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21.00.

Ο Νικόλαος Χαλικιόπουλος – Μάντζαρος (1795-1872), ο συνθέτης του εθνικού μας ύμνου, ήταν στενός φίλος του Διονύσιου Σολωμού και γοητεύτηκε από το ποίημα Ύμνος εις την Ελευθερία. Το επαναστατικό και ρομαντικό περιεχόμενο του έργου επηρέασε βαθιά τον Μάντζαρο που επιθυμούσε ο ύμνος να τραγουδιέται απ’ όλους τους επαναστατημένους Έλληνες. Ο Μάντζαρος μελοποιήσε το 1823 και τις 158 τετράστιχες στροφές του έργου.

Την πρώτη αυτή μελοποίηση (διότι ακολούθησαν και  άλλες τέσσερεις), ενορχήστρωσε  το 1999 για Συμφωνική Ορχήστρα, σολίστ, Μικτή και Παιδική Χορωδία και επεξεργάστηκε αριστουργηματικά, ο διαπρεπής αρχιμουσικός Άλκης Μπαλτάς, και με αυτή την μορφή παρουσιάστηκε στην Κεφαλονιά, από το τότε Κέντρο Χορωδιακής Πράξης, που διηύθυνε ο αείμνηστος μαέστρος, Αντώνης Κοντογεωργίου.

Με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ συμπράττουν η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης και η Χορωδία Ι.Ναού Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης, ενώ η μέτζο σοπράνο Ειρήνη Καραγιάννη θα απαγγέλει , εμβόλιμα, αποσπάσματα από τον «Ύμνο εις την Ελευθερία».

“ Η ενορχηστρωτική επεξεργασία του έργου, υπήρξε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και απαιτητική εργασία, όχι μόνο για τα μουσικά προβλήματα που έπρεπε να λυθούν, αλλά και γιατί πρόκειται για ένα έργο που συναισθηματικά είναι άρρηκτα δεμένο με τον Ελληνισμό και την Ιστορία του” σημειώνει ο ‘Αλκης Μπαλτάς.

Ο Ν.Μάντζαρος έγραψε το έργο για τετράφωνη ανδρική χορωδία και πιάνο. Ο Άλκης Μπαλτάς μετέγραψε το χορωδιακό μέρος για τετράφωνη μικτή χορωδία  και  παιδική χορωδία, κρατώντας  το μουσικό κείμενο απολύτως αναλλοίωτο με μοναδική εξαίρεση σε ορισμένα σημεία όπου τετράφωνα μέρη μετατρέπονται σε μέρη με λιγότερες φωνές.

Η συμμετοχή της ορχήστρας με «διακριτικές» μελωδικές γραμμές που προέρχονται από την αρμονία που χρησιμοποίησε ο συνθέτης και που η παρουσία τους δεν είναι πρωτεύουσα αλλά ενσωματώνεται αρμονικά στο έργο, ήταν ένα από τα βασικά μελήματα της παρούσας ενορχήστρωσης. Επίσης βασικός στόχος ήταν η, άλλοτε μακρινή και συνηθέστερα πιο έντονη, μίμηση ενορχηστρωτικών τεχνικών της Ιταλικής μουσικής και ιδιαίτερα της Ιταλικής όπερας του 19ου αιώνα.

Στην ενορχηστρωτική προσέγγιση πολύτιμος βοηθός υπήρξε ο στίχος του Δ.Σολωμού. Μέσα από τούς συνδυασμούς των ηχοχρωμάτων της ορχήστρας, ή με διάφορες χαρακτηριστικές τεχνικές των οργάνων(όπως τρέμολο, πιτσικάτο κ.τ.λ.) έγινε μια συνειδητή προσπάθεια ηχοζωγραφικής του μνημειώδους αυτού κειμένου  με την  προσοχή, όμως, πάντοτε στραμμένη στο να αποφευχθούν φτηνά ρεαλιστικές μουσικές αναπαραστάσεις. Ενορχηστρωτική πηγή έμπνευσης αποτέλεσαν οι θρησκευτικές και οι πολεμικές σκηνές, το βουητό της θάλασσας, το ατένισμα προς τ’άστρα των πολεμιστών που αφήνουν την τελευταία τους πνοή, καθώς και πολλές άλλες εικόνες και νοήματα του έργου.

Συντελεστές:

Σολίστ- απαγγελία: Ειρήνη Καραγιάννη (μέτζο σοπράνο)

Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης

Δ/νση Χορωδίας: Μαίρη Κωνσταντινίδη

 Χορωδία Ι.Ναού Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης

Δ/νση  Χορωδίας: Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου

Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ

Ενορχήστρωση- Χορωδιακή Επεξεργασία- Μουσική Διεύθυνση: Άλκης Μπαλτάς

Είσοδος ελεύθερη , με ηλεκτρονική κάρτα . Διάθεση καρτών από 30/8, ώρα 13.00 WWW.TICKETSERVICES.GR

Φεστιβάλ ΒΕΡΟΙΑ ΕΥΗΧΗ ΠΟΛΗ

Προγραμματισμός – προβολή : Νανά Καραγιαννίδου

Οικονομική Διαχείριση : Δημήτρης Ταρατσίδης , Ειρήνη Σαββίδου , Ξένια Πέτρου

Ηχοληψία :Γιώργος Ανδρεόπουλος

Παραγωγή :Παναγιώτης Πελαλίδης

Εκτέλεση Παραγωγής : Στέλλα Χρυσοπούλου,  Κώστας Τυφλίδης, Λάζαρος Αβραμίδης, , Πόπη Χρυσοπούλου , Ελένη Παλαπανίδου , Ευθύμης Σεραφείμ

Φωτισμοί : Αντώνης Στεφανόπουλος

Μηχανοργάνωση : Δημήτρης Καρατόλιος

Νομική Υποστήριξη : Δημήτρης Σαββουλίδης

Γραμματεία: Βέρρος Δημήτρης , Θάνος Ζυγουλιάνος , Χαρά Γαβρίδου,

Εκπαιδευτικά τμήματα ΚΕΠΑ : Όλγα Μυλωνά

Γενικών Καθηκόντων : Γιώργος Νιώπας

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, με ηλεκτρονικές  κάρτες εισόδου

Η διάθεση των καρτών ελεύθερης εισόδου ξεκινά τη Δευτέρα 30  Αυγούστου  και ώρα 13.00 μέσω του site www.ticketservices.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ

Θα τηρηθούν ΟΛΑ τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας.

Στις κάρτες εισόδου αναγράφεται προτεινόμενη ώρα προσέλευσης.

Να τηρήσετε προς αποφυγή συνωστισμού.

Παρακαλούνται οι θεατές να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των ταξιθετών και του προσωπικού ασφάλειας κατά την είσοδο τους και κατά την έξοδο τους.

Όροι χρήσης ηλεκτρονικών καρτών ελεύθερης  εισόδου

* H κάρτα εξασφαλίζει δικαίωμα εισόδου στον χώρο της αναγραφόμενης εκδήλωσης για την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα η οποία αναφέρεται σε αυτό.

* Όλες οι θέσεις που διατίθενται, αφορούν καθημένους, είναι αριθμημένες και έχει προβλεφθεί η υποχρεωτική τήρηση αποστάσεων μεταξύ των θεατών σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών. Δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις των θεατών από τις θέσεις τους

* Κατά την είσοδο και την έξοδο τους από το χώρο οι θεατές πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις του 1,5 μέτρου

* Οι θεατές υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπευθύνων του χώρου και να σέβονται τους υγειονομικούς κανονισμούς που έχουν τεθεί από τον Διοργανωτή καθ 'όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο.

* Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μετακινήσει θεατές από τις θέσεις τους σε άλλες, αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο για υγειονομικούς λόγους.

* Το απόκομμα της κάρτας ελεύθερης εισόδου πρέπει να φυλάσσεται μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και να επιδεικνύεται στο προσωπικό του χώρου εφόσον ζητηθεί.

* Οι θεατές δεν επιτρέπεται να φέρουν κατά την είσοδο μπουκάλια, όπλα, αιχμηρά αντικείμενα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των θεατών. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα ελέγχου στην είσοδο για λόγους ασφαλείας.

* Η είσοδος αργοπορημένων στις παραστάσεις δεν επιτρέπεται. Η παράσταση δεν έχει διάλειμμα.

* Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους της εκδήλωσης

 * O θεατής θα πρέπει να επιδεικνύει υποδειγματικό αίσθημα ατομικής ευθύνης, να τηρεί τους κανόνες υγιεινής και να συμμορφώνεται με όλα τα παραπάνω.

* Εάν η εκδήλωση αναβληθεί εξαιτίας καιρικών συνθηκών, υγειονομικών αιτιών ή ανωτέρας βίας, θα υπάρξει ανακοίνωση από τον Διοργανωτή για τυχόν επανάληψή της .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69