tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συναυλία Γλυκερίας: Τριάντα προσκλήσεις από τους Μικρασιάτες στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Νάουσας

Tην Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 , Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Μικρασιατών Ν.Ημαθίας με επικεφαλής την Πρόεδρο κα Παυλίδου Αναστασία,  επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Νάουσας με σκοπό να παραδώσει 30 προσκλήσειςδωρεάν εισόδου για τη συναυλία «Σμυρνέικο Μινόρε»,  με τη γνωστή και αγαπημένη ερμηνεύτρια Γλυκερία . Η συναυλία αποτελεί διοργάνωση του  Συλλόγου  Μικρασιατών Ν.Ημαθίας  και θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή στις   4/ 9 , ώρα 8.30μ.μ.,   στο θέατρο Άλσους Βέροιας «Μελίνα Μερκούρη».

Συγκεκριμένα , τριάντα   προσκλήσεις δωρεάν εισόδου παρέλαβε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Νάουσας κ.Αιδίνης Ανδρέας - Ιατρός  και μέλη  του Δ.Σ.,  για να τις  διαθέσουν  εκ μέρους του Συλλόγου  Μικρασιατών σε υγειονομικό και βοηθητικό προσωπικό όλων των τμημάτων . Η διαδικασία παράδοσης - παραλαβής πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Λυκοστράτη Κώστα , ο οποίος χαιρέτισε την Πρωτοβουλία του Συλλόγου μας .

«Ο Σύλλογος Μικρασιατών  για ακόμη μια φορά  στέκεται δίπλα  στον άνθρωπο . Η κίνηση αυτή είναι ένα μικρό ευχαριστώ σε όλους τους  ανθρώπους της πρώτης γραμμής  ,  στους αφανείς ήρωες, σε όσους «μάχονται» καθημερινά για το πολυτιμότερο αγαθό : την υγεία όλων μας.

Έννοιες κοινές :  πόνος ,  προσφυγιά, αγώνας για την επιβίωση  και εντέλει αγώνας  για τη ζωή είναι όσα μας ενώνουν. Πάντα δίπλα σας» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69