tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συναυλία με το σχήμα "Φλερτ" στην Βέροια

Το Μουσικό Κινητό Περίπτερο ΚΕΠΑ συνεχίζει το ταξίδι του την Πέμπτη 15/9 και ώρα 9μ.μ. και κάνει στάση στην Δημοτική Αγορά με το σχήμα ΦΛΕΡΤ.

15/9 ΦΛΕΡΤ
«8η Λεωφόρος», ρετρό δεκαετιών ‘30, ‘40 και ’50.
Μελίνα Μαβίδου / 8η λεωφόρος

Περιγραφή Project

Ένας δρόμος της Νέας Υόρκης όπου το ούτι έσμιγε με το σαξόφωνο, με το μπουζούκι, το κλαρίνο, την ηλεκτρική κιθάρα, το βιολί, το κανονάκι, τα κρουστά της Δύσης και της Ανατολής, δημιουργώντας μια μουσική , χωρίς σύνορα, που δανείζονταν στοιχεία από άλλες παραδόσεις. Παλιά και σύγχρονα κομμάτια με κοινό άξονά τους την ευαισθησία της εποχής και ένα μέλλον γεμάτο αισιοδοξία, ελπίδα και εξέλιξη. Έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τον κόσμο τους, όχι μόνο εκείνων της 8ης λεωφόρου, αλλά και όλων αυτών που βλέπουν την ομορφιά του κόσμου που ζούμε μέχρι σήμερα. Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε με πολύ αγάπη το 2018, με μαέστρο τον Αστέρη Τσαλίκη και λόγω της ανάγκης μας να διερευνήσουμε την εποχή εκείνη. Συνεχίσαμε με δικές μας διασκευές σε Latin και Swing ρυθμούς φέρνοντας πιο κοντά στην εποχή τα ακούσματα αυτά. Την εποχή της ποτοαπαγόρευσης όπου οι Έλληνες σέρβιραν στα μαγαζιά της 8ης λεωφόρου αλκοόλ στα φλιτζανάκια του ελληνικού, βρισκόμαστε σχεδόν 100 χρόνια μπροστά, πόσο έχουν αλλάξει οι ανάγκες μας;

Μέλη Σχήματος
Αστέρης Τσαλίκης: Πιάνο
Nίκος Κύρτσος : Φωνή - Κιθάρα
Μελινα Μαβίδου: Φωνή

Σύντομο Βιογραφικό 

Η Μελίνα Μαβίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Αυγούστου του 1997. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Θεάτρου, Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2012 ξεκίνησε μαθήματα τραγουδιού, φωνητικής αγωγής, δίπλα στην καθηγήτρια Μέλα Γεροφώτη και συνεχίζει ως σήμερα. Είναι τραγουδίστρια του μουσικού σχήματος 8 η λεωφόρος και έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της πόλης αλλά και εκτός Θεσσαλονίκης (French Keys Jazz Club, Ταξίδι, Βατρακούκος κ.α). Στις 21 Δεκεμβρίου 2018 συμμετείχε στη συναυλία των The Speakeasies Swing Band στο Principal Club Theatre. Είναι τραγουδίστρια του μουσικοχορευτικού Disco show της Blue Sky Disco Club. Έχει τραγουδήσει σε συναυλία στο οινοποιείο La tour Melas Lodges. Το 2016 συμμετείχε στη μουσικοθεατρική παράσταση, Broadway Nights στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ενώ το 2020 συμμετείχε στο δισκογραφημένο παιδικό παραμύθι το «Βάλς της Μαγίας» της Μαρίας Παπαδάτου σε μουσική του Μιχάλη Γούτη και εκδόσεις Παπαγρηγορείου – Νάκα.

Τόπος συναυλίας : Δημοτική Αγορά

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69