tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πολύ κέφι στην Μουσική Βραδιά της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας

Με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε η Μουσική Βραδιά της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, το βράδυ του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου 2022 στο εντευκτήριο του σωματείου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος κ. Φανιάδης αναφερόμενος στην πρόσφατη δραστηριότητα της Λέσχης και απευθύνοντας ευχαριστίες στους αρωγούς του έργου της. Την βραδιά χαιρέτησαν ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Τόλκας και ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας κ. Καρανικόλας, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρώην πρόεδρος της Λέσχης κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος και δώρισε μία ξυλόγλυπτη εικόνα του Αγίου Γεωργίου -αντίγραφο της χρυσοκέντητης που μετέφεραν οι πρόσφυγες από την Αργυρούπολη- την οποία και αποδέχθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος υποσχόμενος ότι θα λάβει την θέση που της αρμόζει.

Στη συνέχεια οι εκατοντάδες φίλοι και μέλη της Λέσχης γλέντησαν με την ψυχή τους, υπό τις μελωδίες των μουσικών Άρη Μιχαηλίδη, Βίκυς Μιχαηλίδου, Γιάννη Γαλίτη, Σάκη Αλαΐτση, Νίκου Αλαΐτση, Αλέξανδρου Φειδάντση και Θωμά Μπούκτση.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Άγγελος Τόλκας, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας, ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού κ. Γιώργος Τριανταφύλλου, ο πρώην Δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΠΝ κ. Τάκης Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι του Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Αράπιτσα», του Μ.Π.Σ. Νέας Νικομήδειας «Αριστοτέλης», του Σωματείου και του Ιδρύματος «Παναγία Σουμελά».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69