tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την μουσικοθεατρική παράσταση «Κοινή Ησυχία» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Οδυσσέα Ιωάννου

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την μουσικοθεατρική παράσταση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Οδυσσέα Ιωάννου, με τίτλο «Κοινή Ησυχία», που διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Νάουσας και θα παρουσιαστεί στο κοινό, την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, στις 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο  «Μίκης Θεοδωράκης».

Σκηνοθεσία: Ελένη Ράντου. Επί σκηνής: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Οδυσσέας Ιωάννου, Σοφία Πανάγου, Νίκος Βατικιώτης. Παίζουν οι μουσικοί: Ανδρέας Αποστόλου: πιάνο-ενορχηστρώσεις, Μαίρη Μπρόζη: βιολί-τραγούδι, Βαγγέλης Πατεράκης: μπάσο, Στέφανος Δημητρίου: κρουστά, Γιάννης Αυγέρης:κιθάρες

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Δημαρχείο Νάουσας, Τμήμα. Πολιτισμού, διαθέσιμα εισιτήρια από την Πέμπτη (9 Φεβρουαρίου) ώρες 10:00 έως 13:00, Δ/νση: Δημητρίου Βλάχου 30 (2ος όροφος, τηλ 2332350300)
  • Ηλεκτρονικά στο viva.gr

Τιμές εισιτηρίων:  Α Ζώνη: 25€,  Β Ζώνη:20€, Β Ζώνη: Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων, ΑΜΕΑ:15€ (δυνατότητα αγοράς μόνο online).

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση και για την online προπώληση εισιτηρίων δημοσιεύονται στο link που ακολουθεί:

https://www.viva.gr/tickets/theater/koini-isyxia-naousa/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69