tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα θερινών εκδηλώσεων του "Ευσταθίου Χωραφά" Πατρίδας - Πενθήμερες οι εκδηλώσεις

Πενθήμερες θα είναι φέτος οι θερινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς». Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 23 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 27 Ιουλίου. Φέτος μειώθηκαν κατά μία οι ημέρες επειδή ο σύλλογος συμμετείχε στην οργάνωση της συναυλίας του Γιάννη Πλούταρχου, που φιλοξενήθηκε στην Πατρίδα και διοργανώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποντιακές, κρητικές και λαϊκές βραδιές. Τα μεγάλα ονόματα του προγράμματος είναι Οι Γιάννης Καψάλης και Χαρά Βέρρα, η Φωτεινή Βελεσιώτου στο λαϊκό πρόγραμμα και ο Νίκος Ζωιδάκης στο κρητικό. Τα ποντιακό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες όπως ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης.

Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε την Τετάρτη το βράδυ από τον πρόεδρο του συλλόγου Αντώνη Καγκελίδη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει

Κυριακή 23 Ιουλίου: Ποντιακή βραδιά – Τραγούδι Π. Κωσνταντινίδης, Π. Καγκελίδης, Λ. Παπαδόπουλος – Λύρα Κωνσταντίδης, Χωραφαΐδης, Χαραλαμπίδης.

Δευτέρα 24 Ιουλίου: Δημοτική – λαϊκή βραδιά – Τραγούδι Γιάννης Καψάλης, Χαρά Βέρρα – Κλαρίνο Μάκης Τσίκος – Μπουζούκι και τραγούδι Χ. Αδαμόπουλος

Τρίτη 25 Ιουλίου: Ποντιακή βραδιά – Τραγούδι Τσιτιρίδης, Π. Θεοδωρίδης, Β. Ιντζεβίδης – Λύρα Μπαϊρακτάρης – Κλαρίνο Σιώπης, Αγγείο Σαχαρίδου

Τετάρτη 26 Ιουλίου: Κρητική και λαϊκή βραδιά – Νίκος Ζωιδάκης, Χρήστος Καρατζάκος –

Πέμπτη 27 Ιουλίου: Λαϊκή βραδιά - Τραγούδι Φωτεινή Βελεσιώτου, Σαββέρια Μαργιολά, Κώστας Καραπαναγιωτίδης

Η είσοδος θα είναι 5 ευρώ και θα περιλαμβάνει ένα κρεατικό στο μενού.

Τον Σεπτέμβριο ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει μια ακόμη μεγάλη εκδήλωση για να στηρίξει με τα έσοδο τα «Παιδιά της Άνοιξης» στην προσπάθεια αποπεράτωσης της δομής στην Πατρίδα. Ο κ. Καγκελίδης είπε ότι γίνεται μια προσπάθεια να βρεθούν καλλιτέχνες που θα στηρίξουν εθελοντικά την προσπάθεια. Αν δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες, θα αναζητηθεί ένα μεγάλο εμπορικό όνομα για να προσελκύσει πολύ κόσμο.

Patrida 20230628 203005

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69