tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Μουσική εκδήλωση στη Νάουσα θα διοργανώσουν το Σάββατο μαθητές του Μουσικού Σχολείου

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Νάουσας και με την μεγάλη συμπαράσταση του παρουσιάζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας το “ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ” στην κεντρική Πλατεία της Νάουσας, το Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 και ώρα 8.30μ.μ.!

Το “μουσικό περίπτερο” είναι μία δράση που ανέπτυξαν παιδιά μέσα από τα μουσικά σύνολα του μουσικού σχολείου Βέροιας, για να στηρίξουν το σχολείο τους! Πρίν από ένα μήνα διεξήχθει παρόμοια δράση στο κέντρο της Βέροιας με μεγάλη επιτυχία. Μια και στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας φοιτούν φέτος και 44 μαθητές από τη Νάουσα, πολλοί γονείς εξέφρασαν την επιθυμία να έρθει η ίδια δράση και στη Νάουσα, για να παρουσιάσουν τα παιδιά την δουλειά τους και στο κοινό της πόλης μας. Απότερος σκοπός των παιδιών είναι να συγκεντρώσει χρήματα για να γίνει αγορά ντράμς και άλλων μουσικών οργάνων στο σχολείο!

Θα ξεκινήσει η παρουσίαση με πιάνο και φωνή στις 8.30 στην πλατεία και θα συνεχίσει με το σύνολο τζάζ που θα βάλει το κοινό σε τζαζοκατάσταση στις 9 μμ και η συναυλία θα κλείσει με αγαπημένα ρεμπέτικα παιδιών του γυμνασίου.

 

 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

EBORIDIS

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69