tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

"O Ποιητιτής και... οι μύθοι που σκαρώσαν παραμύθι" στο Εκκοκιστήριο Ιδεών

poiititis ekk

Η ομάδα παιδικού θεάτρου "Σκοινί-Κορδόνι" παρουσιάζει στην Βέροια, την Κυριακή 31 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στο Εκκοκιστήριο Ιδεών, την  μουσική παραμυθοιστορία με τη συμμετοχή των παιδιών "O Ποιητιτής και... οι μύθοι που σκαρώσαν παραμύθι"

Ο αγαπημένος Ποιητιτής, ο παραμυθάς που μιλάει με ρίμα και ρωτάει όλο ''ΤΙ;", έρχεται να πεί, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, μύθους με νόημα!!!
Τρείς αυτοτελείς ίστορίες-μύθοι, που πραγματεύονται τις αξίες της ευγένειας, της αλληλοβοήθειας, της πίστης, της επιμονής, της φιλίας και του σεβασμού.

Διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά στην έναρξη της παράστασης, ώστε να συμμετέχουν στα παραμύθια με ήχους, ρυθμούς και δράσεις. Βαλίτσες γεμάτες με μουσικά όργανα,με κοστούμια και καπέλα, πρωτότυπα τραγούδια,κωμική διάθεση και μικρά αποστάγματα σοφίας! Τέσσερις ηθοποιοί-μουσικοί περνούν απο την πραγματικότητα στην φαντασία, μεταμορφώνονται διαρκώς και χέρι-χέρι με τα παιδιά ανακαλύπτουν γιατί αξίζει να διαθέτει κανείς καλοσύνη!!!

Συντελεστές:
Κέιμενα-Σκηνοθεσία: Λένα Πετροπούλου
Σκηνικά : Άννα Γαλοπούλου, Γεώργιος Δερνίκας
Κοστούμια: Άννα Γαλοπούλου
Πρωτότυπη μουσική: Ζωή Κατσιλέρου
Γραφιστική Επιμέλεια-Φωτογραφίες: Γεώργιος Δερνίκας
Ερμηνεύουν/Τραγουδούν/Χορεύουν και παίζουν ζωντανά μουσική:
Λένα Πετροπούλου, Δρόσος Ιωάννης, Λένια Κοκκίνου, Τάσος Παπαδόπουλος
Διάρκεια παράστασης: 1.15'

Μικρό βιογραφικό της ομάδας: H ομάδα παιδικού θεάτρου Σκοινί-Κορδόνι με έδρα τη Θεσσαλονίκη (www.skoinikordoni.blogspot.com) δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδικού θεάτρου απο το 2006. Η ομάδα έχει συσταθεί από τους ηθοποιούς – εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού Λ.Πετροπούλου και Κ.Μελίδη. Τα μέλη της ομάδας είναι επαγγελματίες ηθοποιοί και μέλη του συλλόγου ελλήνων ηθοποιών (ΣΕΗ), ενώ επί σειρά ετών έχουν συνεργαστεί με την Κάρμεν Ρουγγέρη, το παιδικό τμήμα της Χ.Α.Ν.Θ., το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης (ΝΟΗΣΙΣ), τους πολιτιστικούς συλλόγους Δήμων Συκεών, Πλαγιαρίου και Χαλκηδόνας, είτε ώς ηθοποιοί, είτε ως εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Τα παραμύθια του Ποιητιτή (1ο-Η ιστορία της κακομαθημένης Ολίνας, 2ο - Το μυστικό της Εντροπίας, 3ο-Οι μύθοι που σκαρώσαν παραμύθι) συστήθηκαν στο κοινό το 2010 και από τότε έχουν ταξιδέψει με επιτυχία σε σχολικές αίθουσες, αυλές σχολείων και αίθουσες εκδηλώσεων. Έχουν λάβει μέρος σε προγράμματα Δήμων και Πολιτιστικών Συλλόγων , ενώ η ομάδα έχει συνεργαστεί για θεατρικές δράσεις και παραστάσεις με το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ, την Ονειρούπολη Δράμας, τον Πολιτιστικό Οργανισμό Πρέβεζας, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, την «Παραθινούπολη» του Δήμου Καλαμαριάς, την Αντιδημαρχεία Περιβάλλοντος Θες/νίνης , το ΝΙFF, το ΙΚΕΑ, το Cosmos, τον Αρμενιστή, το Μύλο των Ξωτικών κ.α

Γενική Είσοδος: 5 Ευρώ

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69