Ο “Εξωγήινος” Αλέξανδρος Τσουβέλας προσγειώνεται στην Αλεξάνδρεια με νέα παράσταση
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης

Η σκηνή του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Αλεξάνδρειας ετοιμάζεται να… απογειωθεί. Την Παρασκευή 29 Αυγούστου, στις 21:30 (οι πόρτες ανοίγουν από τις 20:00), ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει με τη νέα του παράσταση, που τιτλοφορείται “Εξωγήινος”, για να παρασύρει το κοινό σε έναν κόσμο χιούμορ, αυτοσχεδιασμού και ανελέητης σάτιρας.
Με τον γνώριμο, απρόβλεπτο τρόπο του, ο Τσουβέλας ταξιδεύει στον χρόνο και συγκρίνει εποχές, νιώθοντας «ξένος» μπροστά στα νέα ήθη και έθιμα, μέσα στις παρέες, τις οικογένειες και τις σχέσεις. Η νέα του παράσταση μοιάζει με διαστημικό ταξίδι στο κεφάλι του∙ ένα ταξίδι που ακροβατεί ανάμεσα στην καθημερινότητα και το παράλογο, εκεί όπου το γέλιο γίνεται λύτρωση.
Για 90 και πλέον λεπτά, ο «Εξωγήινος» Τσούβι θα προσγειώνεται επί σκηνής για να μοιράσει γέλιο – εκείνο το αβίαστο, που γεννιέται μέσα από την παρατήρηση των πιο σκοτεινών και απρόβλεπτων καταστάσεων της ζωής. Με κωμικές κεραίες ανοιχτές, πολλαπλές γλώσσες και εφέ «κατευθείαν από το μυαλό του», υπόσχεται μια βραδιά που δεν μοιάζει με καμία άλλη.
Εισιτήρια:
Γενική Είσοδος: 15€
Άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ): 10€
Όσοι θέλουν να ανέβουν στο «διαστημόπλοιο» του Αλέξανδρου Τσουβέλα, καλό είναι να κλείσουν εγκαίρως θέση – πριν το ταξίδι γίνει… sold-out.
Η αφετηρία: Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας. Η απογείωση: Παρασκευή 29 Αυγούστου, 21:30. Είστε έτοιμοι;