«Ο Κατηγορούμενος»: Η almaΤέχνης επιστρέφει με ένα δυνατό κοινωνικό θρίλερ στη Βέροια
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης

Η θεατρική ομάδα “almaΤέχνης” επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή με το έργο «Ο Κατηγορούμενος» του Τζέφρεϊ Άρτερ, σε σκηνοθεσία του Ελευθέριου Κορυφίδη. Μια παράσταση γεμάτη αγωνία, ανατροπές και κοινωνικούς προβληματισμούς, που υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.
Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών της Βέροιας, με τα έσοδα να διατίθενται στη Φιλόπτωχο Κυριών Βέροιας, στηρίζοντας έτσι το φιλανθρωπικό της έργο.
Η παράσταση θα συνεχιστεί στο Θέατρο Ραχιάς τις Κυριακές 2 και 9, καθώς και τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2025. Τα έσοδα των παραστάσεων αυτών θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των τοπικών συλλόγων, επιβεβαιώνοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα των δράσεων της ομάδας.
Συντελεστές της παράστασης είναι οι:
Ήχος – Φωτισμοί: Γιώργος Ανδρεόπουλος, Παναγιώτης Πελαλίδης (Αντωνιάδειος Στέγη), Μάνος Σοφιανίδης (Θέατρο Ραχιάς)
Σκηνικά – Κοστούμια: Ευαγγελία Απλακίδου
Κατασκευή σκηνικών: Επιπλά Γιάννης Κόγιας
Μουσική: The Sisters of Avalon (κατά Theodosia Koryfidiou)
Φωτογραφία: Χάρης Κουρουζίδης
Design: Βίκυ Αργυρίου
Μια παράσταση που συνδυάζει την τέχνη με την κοινωνική προσφορά, καλώντας το κοινό της Ημαθίας να στηρίξει έμπρακτα τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη.