tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η παράσταση "Χάιντι, το κορίτσι των βουνών" στη Νάουσα

Μετά το πολύ πετυχημένο πέρασμα τον χειμώνα στο θέατρο ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131, η παιδική σκηνή της Θεατρικής Εταιρίας Μέθεξις, παρουσιάζει σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας το κλασικό και διεθνώς αναγνωρισμένο μυθιστόρημα της Γιαχάνας Σπίρι «XAΪΝΤΙ, Το Κορίτσι των Βουνών», σε μία μοναδική παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 και ώρα 21:00, στη Νάουσα, στο θερινό Δημοτικό Θέατρο (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο).

Η θεατρική διασκευή του αριστουργήματος (1872) της Γιοχάνα Σπίρι, "ΧΑΙΝΤΙ, το κορίτσι των βουνών", που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από μικρά και… μεγάλα παιδιά, αναδεικνύει σύγχρονα παιδαγωγικά ζητήματα όπως η διαφορετικότητα και η προσέγγισή της, την θετική επιρροή της φύσης στον ψυχισμό του ανθρώπου που έχει ξεχαστεί από το σύγχρονο τρόπο ζωής, την δύναμη της αγάπης, της φιλίας και της συντροφικότητας απέναντι στις δυσκολίες της ζωής.

Πρόκειται για μία παράσταση με γνωστούς και καταξιωμένους ηθοποιούς , που είναι χαρούμενη, αισιόδοξη, με πολύ χορό, τραγούδια και διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση "ΧΑΙΝΤΙ, το κορίτσι των βουνών" θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (www.e-yliko.gr) και τελεί υπό την αιγίδα της Ελβετικής πρεσβείας.

Δυο λόγια για το έργο:

Η ορφανή Χάιντι πηγαίνει να μείνει στο βουνό με τον γκρινιάρη παππού της που ποτέ δεν είχε γνωρίσει. Οι δυο τους όμως μαθαίνουν με τον καιρό να αγαπούν ο ένας τον άλλο. Ωστόσο η ήρεμη ζωή τους αναστατώνεται με την άφιξη της θείας της Χάιντι που την πιέζει να αποδεχθεί μια ζωή μακριά από τον παππού της και τον Πέτερ για να βρεθεί στο σχολείο, δίπλα στην αυστηρή Φρόιλαιν Ροτενμάιερ και την μικρή Κλάρα. Η απουσία όμως του παππού της είναι μεγάλη και η ηρωίδα μας λαχταρά για τη στιγμή που θα ξαναγυρίσει κοντά του.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

Συγγραφέας: Γιοχάνα Σπίρι

Διασκευή- Μετάφραση: Λευτέρης Γιοβανίδης

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης , Χρήστος Τριπόδης

Μουσική: Σταύρος Τσουμάνης

Κουστούμια: Ελένη Ψύρρα

Σκηνικά: Τζαμπίρα Εμμανουέλα,Χρήστος Καπνίσης

Φωτισμοί: Ανδρέας Γκιουλάτος

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ισιδώρα Δωροπούλου (Χάιντι), Χρήστος Τριπόδης (Παππούς – Σεμπάστιαν), Πανάγος Ιωακείμ (Πέτερ – Φροϊλάιν Ροτενμάιερ – κ. Ζέζεμαν), Τσαμπίκα Φεσάκη (Θεία Ντέντε – Ασπρούλα – Κλάρα)

Η γενική είσοδος είναι οχτώ (8) Ευρώ, ενώ υπάρχουν οι ακόλουθες ειδικές προσφορές:

Προπώληση εισιτηρίων: City Espresso Bar (Ζαφειράκη 11, Νάουσα, τηλ. 2332021999) & Viva.gr: έξι (6) Ευρώ

Άνεργοι (με κάρτα ΟΑΕΔ): έξι (6) Ευρώ.

 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69