tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Κατάδικος μου» με την Ελένη Ράντου στις 2/9 στο Χώρο Τεχνών

Η Ελένη Ράντου και ο «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ», η μεγαλύτερη αθηναϊκή θεατρική επιτυχία των τελευταίων χρόνων, θα περιοδεύσει στα φεστιβάλ όλης της χώρας ξεκινώντας από τα Γιάννενα την Πέμπτη 3 Ιουλίου. Στην Βέροια η παράσταση θα παιχθεί την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, στο Χώρο Τεχνών.

Με αυτή τη σπουδαία παραγωγή που τα τελευταία τρία χρόνια μονοπώλησε στην Αθήνα το ενδιαφέρον του κοινού αποφάσισε για πρώτη φορά η Ελένη Ράντου να ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και να επικοινωνήσει με το εκτός των τειχών κοινό . Μαζί με την Ελένη Ράντου οι εξαιρετικοί, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και Μπάμπης Γιωτόπουλος.. Σκηνοθεσία Γιώργος Παλούμπης

Ο «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ», που συνυπογράφουν η Ελένη Ράντου, η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης κέρδισε και τις προτιμήσεις των κριτικών, δίνοντάς του το Βραβείο Ελληνικού Έργου «Κάρολος Κουν» το 2012.

 Ένα έργο που καταγράφει με χιούμορ αλλά και διεισδυτική ματιά τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, μια παράσταση βαθιά ανθρώπινη, συγκινητικά αστεία, που μίλησε στις καρδιές όλων μας! Μία σύγχρονη κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους…

«Πρώτη φορά σε περιοδεία και ανυπομονώ...! Η επιλογή να συναντήσω το θεατρόφιλο κοινό της Ελλάδας με αυτό το έργο, δεν είναι τυχαία. Είναι ένα έργο που αγαπήσαμε πολύ οι συνεργάτες μου κι εγώ, γελάσαμε, πονέσαμε και μας έχει αποδείξει τρία χρόνια τώρα πώς έχει το χάρισμα να επουλώνει πληγές και να μας κάνει καλύτερους. Και εμάς που είμαστε πάνω στη σκηνή και αυτούς που είναι από κάτω»
Ελένη Ράντου

Ώρα 9.00μ.μ / γενική είσοδος 18€, φοιτητικό-μαθητικό- πολυτέκνων 15€, ανέργων - μαθ.δημοτικού 12€.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69