tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η πρώτη ποντιακή επιθεώρηση «Ζωή και κότα, με χαβίτς και με κορκότα» έρχεται στην Βέροια

Η πρώτη ποντιακή επιθεώρηση, το ταξίδι που πραγματοποιεί στον κόσμο, θα κάνει στάση και στην Βέροια. Η Βέροια είναι ο πρώτος σταθμός της καλοκαιρινής της περιοδείας, Η παράσταση θα παιχθεί στο Θέατρο Άλσους την Δευτέρα 3 Ιουλίου, σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο Καλλιθέα.

Πρόκειται για τη νέα ποντιακή κωμωδία με τίτλο: «Ζωή και κότα, με χαβίτς και με κορκότα». Το σενάριο υπογράφουν ο Δημήτρης Πιπερίδης και ο Κώστας Βαμβακίδης. Παίζουν οι ηθοποιοί: Κώστας Βουτσάς, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Σταμάτης Τζελέπης, Φανή Αδαμίδου, Δαμιανός Νικολαΐδης, Χρύσα Συμεωνίδου, Αλέξης Παρχαρίδης και ο Τάκης Βαμβακίδης. Συμμετέχει ο λυράρης Δημήτρης Πιπερίδης. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Mια επιθεώρηση που η ραχοκοκαλιά της είναι συνδεδεμένη με τον ποντιακό λόγο, το τραγούδι και το χορό, περιλαμβάνει όμως και αρκετές σκηνές που δεν είναι γραμμένες στην ποντιακή διάλεκτο. Είναι η πρώτη φορά όμως όπου μια τέτοιους είδους θεματική παράσταση παίζεται από θίασο καταξιωμένων επαγγελματιών, σε διάφορα μέρα της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69