tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το αστυνομικό θρίλερ "Δέκα μικροί νέγροι" ανέβασε η Ομάδα «Πρώτη Πράξη» του ΔΗΠΕΘΕ (φωτογραφίες, βίντεο)

Το αστυνομικό θρίλερ "Δέκα μικροί νέγροι" ανέβασε την Κυριακή το βράδυ η Ομάδα «Πρώτη Πράξη» (παιδιά Γυμνασίου) του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας. Το έργο ήταν μια διασκευή (από την Μαρία Δημητρίου) του γνωστού μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι. 

Δέκα άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μία απομονωμένη βίλα σε ένα νησί της Αγγλίας. Καλεσμένοι από έναν μυστηριώδη οικοδεσπότη, ο οποίος έχει ανακαλύψει το σκοτεινό παρελθόν που κρύβει ο καθένας τους και παίζει μαζί τους ένα ανατριχιαστικό παιχνίδι ακολουθώντας τα λόγια του παιδικού τραγουδιού “Δέκα Μικροί Νέγροι”. Τους εξουδετερώνει έναν έναν...

Ο δικαστής, ο αστυνομικός, ο στρατηγός ,ο γιατρός, η γραμματέας, ο μπάτλερ, μια νέα και μια γεροντοκόρη μπλέκονται σε μία ίντριγκα και ένα γαιτανάκι φόνων όπου μέσα από το σασπένς και το μαύρο χιούμορ παρασύρουν τους θεατές σε ένα μακάβριο παιχνίδι γεμάτο ένταση και αγωνία για γερά νεύρα.

Το έργο παίχθηκε στο φουαγιέ του Χώρου Τεχνών και η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά (υπήρξαν και κάποιοι που δεν χώρεσαν κι έφυγαν). Παρότι ο χώρος δεν ενδείκνυται για θεατρική παράσταση, οι νεαροί ηθοποιοί αντεπεξήλθαν στις ανάγκες του έργου και έβαλαν το κοινό μέσα σε μια ατμοσφαιρική παράσταση.

Η παράσταση θα παιχθεί και την Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 9.00μ.μ. στο φουαγιέ του Χώρου Τεχνών με ελεύθερη είσοδο, για όσους δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν.

Συντελεστές Παράστασης
Κείμενο: Μαρία Δημητρίου, βασισμένο στο μυθιστόρημα της Agatha Kristie “And Then There Were None”
Σκηνοθεσία: Πέτρος Μαλιάρας
Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Αβραμίδου Χριστίνα, Γεωργάκη Χαρά, Ευαγγελοπούλου Μαρία, Όσσα Μαρία, Τσιριγώτη Σοφία
Σχεδιασμός – κατασκευή σκηνικών: Δημήτρης Γεωργόπουλος
Μουσική Επιμέλεια: Πέτρος Μαλιάρας
Φωτισμοί: Γιώργος Βέγκος
Ηχοληψία: Αλέξανδρος Καροτσέρης
Οργάνωση Παραγωγής-Προβολή: Κατερίνα Γρηγοριάδου

Τους ρόλους ερμήνευσαν (αλφαβητικά): Αλεξίου Γιώργος, Γάτου Μαρία, Γκιλιοπούλου Μαρία, Καλαμπαλίκα Ελευθερία, Κατσικάρη Ιουλία, Λανάρη Άννα-Μαρία, Μούζη Μαρίζα, Μπάτσιου Ελισάβετ, Παπαγιάννη Τζένη, Πρατσουλάκη Αθηνά, Ρέππας Διονύσης, Σαρηγιαννίδης Λάζαρος, Τσίλη Ελένη, Χαρπαντίδου Άντρια, Ψαρράς Γιάννης

{jlex}flickr:72157682019016393{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69