tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας: Απολογισμός καλλιτεχνικής περιόδου 2018 - 2019

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας την καλλιτεχνική περίοδο 2018 – 2019 στο Τμήμα Θεατρικής Υποδομής λειτούργησε 22 ομάδες με 407 συμμετέχοντες ερασιτέχνες ηθοποιούς, όλων των ηλικιών.

Οι δάσκαλοι των ομάδων είναι θεατροπαιδαγωγοί, ηθοποιοί ή σκηνοθέτες και σκηνοθέτησαν τις παραστάσεις των ομάδων τους. Το εκπαιδευτικό δυναμικό του θεάτρου αποτελείται από :

τη Μαρία Κυροπούλου, θεατροπαιδαγωγό, υπεύθυνη για την ομάδα «Αστεράκια», τη Δήμητρα Σταματίου, ηθοποιό, υπεύθυνη για τις ομάδες «Μικροί Κομήτες», «Μικροί Κομήτες», «Όνειρο», «Θεατροπαγίδα» και «Σβούρες»,

το Χρήστο Κυπαρισσόπουλο, σκηνοθέτη, υπεύθυνο για τις ομάδες «Σχέδιο Α’» και «Σχέδιο Β’»,
την Έλενα Χασιώτου – Μουδίρη, μουσικό, σκηνοθέτη, υπεύθυνη για τις ομάδες θεατρικό τραγούδι παιδιών «Τρεις λαλούν…» και «Πολύ χορεύουν!» και για την ομάδα θεατρικό τραγούδι ενηλίκων «Πετάει»,

τον Πέτρο Μαλιάρα, ηθοποιό, υπεύθυνο για τις ομάδες εφήβων «Επί Σκηνής», «Στιχομυθία», «Ορίζοντες», «Πρώτη Πράξη», «Ονειροπόλοι» και ενηλίκων «Σανίδι» και «Duende» και

τον Κωστή Αποστολίδη, υπεύθυνο για τις ομάδες «Έκφραση Β’», «Έκφραση Γ’» και «Πειραματική Σκηνή».

Τέλος της άνοιξης και αρχές καλοκαιριού το θεατρικό έτος για τις ομάδες κλείνει με παραστάσεις, στο θέατρο της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών, στο θέατρο του Χώρου Τεχνών και στο θέατρο άλσους «Μελίνα Μερκούρη». Οι παραγωγές των παραστάσεων υλοποιήθηκαν σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως κάθε χρόνο, ως προς τα σκηνικά, τα κοστούμια, τη μουσική, την προβολή και κάθε στάδιο της παραγωγής.

Συνολικά οργανώθηκαν 15 παραγωγές και δόθηκαν στο κοινό 19 παραστάσεις.

"Είμαστε ευγνώμονες στο θεατρόφιλο κοινό του δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής που γέμιζε κάθε φορά τα θέατρα, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη εκτίμησή μας αφού ένας εξαιρετικά μεγάλος αριθμός, 5.068 θεατών, παρακολούθησε με αυξημένο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό τις 19 παραστάσεις. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη κι η αγάπη του ακόμη μεγαλύτερη. Αυτό δικαιώνει την προσπάθειά μας κι αυξάνει την ευθύνη μας.

22 ομάδες ήδη έχουν συγκροτηθεί ενώ ετοιμάζονται 4 νέες. Οι εγγραφές μας ξεκινούν 10 Σεπτεμβρίου για το 2019 – 2020 στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας.
Τα μέλη των ομάδων μας θα επιστρέψουν στις αίθουσες προβών και πάλι τον Οκτώβρη!

Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας ευχαριστεί τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του θεάτρου μας: μαθητευόμενους και δασκάλους, για όσα σημαντικά, αξιόλογα και ενδιαφέροντα έχουν πετύχει στο κλείσιμο της θεατρικής περιόδου 2018-2019" αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ.

dipethe 1 serlokdipethe 1 serlokdipethe 1 serlokdipethe 1 serlokdipethe 1 serlokdipethe 1 serlokdipethe 1 serlokdipethe 1 serlokdipethe 1 serlokdipethe 1 serlok

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69