tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μπαίνουν σε λειτουργία και τα τμήματα του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας ανακοινώνει ότι από τις 25 Μαΐου θα επαναλειτουργήσουν οι ομάδες των θεατρικών εργαστηρίων, του εργαστηρίου θεατρικό τραγούδι, του εργαστηρίου φωτογραφίας θεάτρου και κινηματογράφου για τους μαθητές άνω των έντεκα 11 ετών.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας ακολουθώντας τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας παρέχει οδηγίες για την ασφαλή λειτουργία των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης σε όλους τους μαθητές του και είναι καθ’ όλα έτοιμο να επαναλειτουργήσει.
Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 25 Μαΐου, με νέο πρόγραμμα ξεκινούν τη λειτουργία τους οι ομάδες των θεατρικών εργαστηρίων: Έκφραση, Σανίδι, Δευτέρα Παρουσία, Καθάρματα, Duende, Ονειροπόλοι, Ορίζοντες, Πρώτη Πράξη, Στιχομυθία, Επι Σκηνής. Οι ομάδες του εργαστηρίου θεατρικού τραγουδιού: Πετάει και Romantica. Οι ομάδες του εργαστηρίου φωτογραφίας θεάτρου Αμήχανοι Α’ και Αμήχανοι Β’ και η ομάδα του εργαστηρίου κινηματογράφου.
Το διοικητικό προσωπικό συντονίζει την ομαλή και ασφαλή επαναλειτουργία των μαθημάτων και ενημερώσει συνεχώς τους μαθητές για το νέο πρόγραμμα αλλά και τα μέτρα ασφαλείας μαθητών και καθηγητών, επισημαίνοντας ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την απαραίτητη ατομική ευθύνη, προστατεύοντας τον εαυτό τους και τα άλλα άτομα.

Πληροφορίες : στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας 2331078140, 41, 42, 43.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69