tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Αναβλήθηκε η θεατρική παράσταση "Το τάβλι"

Από το Κινηματοθέατρο Σταρ ανακοινώθηκε η αναβολή της θεατρικής παράστασης "Το τάβλι". Στην ανακοίνωση του το Σταρ αναφέρει:

"Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ακολουθώντας πιστά τις ανακοινώσεις και τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού και της ΓΓΠΠ για τις επιδημιολογικά επιβαρημένες περιοχές, όπως είναι η Ημαθία, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την προσωρινή αναβολή της θεατρικής παράστασης ‘Το ταβλι’. Δεδομένου ότι τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη παράσταση είχαν ήδη εξαντληθεί, και θέλοντας να αποφύγουμε τον συγχρωτισμό, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την παράσταση σε μεταγενέστερη ημερομηνία, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε αυτές τις εκδηλώσεις στο μέλλον, αυτό που προέχει τώρα είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, συμβαδίζοντας μάλιστα με το παράδειγμα πολλών δήμων ανά την Ελλάδα περί ακύρωσης των εκδηλώσεων .

Η διασκέδαση μπορεί να περιμένει, η υγεία μας όχι! (επιστροφή εισιτηρίων καθημερινά μετά τις 7 το απόγευμα στο ταμείο του Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ )".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69