tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Δημήτρης Πυρινός νέος πρόεδρος στο ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας

Ο Δημήτρης Πυρινός είναι ο νέος πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας. Μετά την παραίτηση που υπέβαλε η μέχρι πρότινος Γεωργία Μπατσαρά, ο δήμαρχος πρότεινε τον κ. Πυρινό με αναπληρωματικό τον κ. Λαζόπουλο.

Ο κ. Βοργιαζίδης είπε ακόμη ότι η θητεία του κ. Πυρινού θα διαρκέσει έως τον Αύγουστο.

Ο κ. Παυλίδης ρώτησε αν η αλλαγή έγινε στα πλαίσια συναλλαγής των δυο παρατάξεων, έκφραση που ενόχλησε την κ. Μπατσαρά και ζήτησε τον κ. Παυλίδη να την πάρει πίσω. "Η κ. Μπατσαρά δήλωσε ότι η θέση παραμένει στην παράταξη. Εγώ αυτό το ερμηνεύω ως συναλλαγή" είπε ο κ. Παυλίδης. Επίσης ο κ. Παυλίδης τόνισε "εγώ δεν δέχομαι αυτό που είπε η κ. Μπατσαρά ότι αναγκάστηκε να πάρει την αντιδημαρχία".

"Θεωρώ ικανό τον κ. Πυρινό αλλά επειδή έχει την ευθύνη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε καιρό πανδημίας, πιστεύω ότι δεν έχει χρόνο να ανταποκριθεί με τον πολιτισμό. Πρέπει να τοποθετηθεί δημοτικός σύμβουλος με ελεύθερο χρόνο" τόνισε ο κ. Κελεσίδης και άφησε αιχμή για την κ. Μπατσαρά λέγοντας ότι κανονικά θα έπρεπε να τον διαγράψει από την παράταξη από την στιγμή που δήλωσε ότι δεν την αναγνωρίζει ως αρχηγό.

Ο Κυριάκος Θεοδωρίδης άπλωσε περισσότερο το θέμα, προτείνοντας την συγχώνευση ΚΕΠΑ και ΔΗΠΕΘΕ για οικονομικούς λόγους.

Οι παρατάξεις Παυλίδη, Μαρκούλη απείχαν από την ψηφοφορία. Λευκό ψήφισε η παράταξη Μελιόπουλου. Την πρόταση δεν ψήφισαν οι κ. Κελεσίδης, Τσιούντας.

Σε δήλωσή του ο κ. Πυρινός ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και υποσχέθηκε ότι το ΔΗΠΕΘΕ θα συνεχίσει να προάγει τον πολιτισμό. Απαντώντας στον κ. Κελεσίδη είπε ότι το θέατρο συνδέεται με την παιδεία και τόνισε ότι ο χρόνος εργασίας του δεν διαφέρει από τον χρόνο άλλων εργαζομένων. Για την συγχώνευση, είπε ότι το ΔΗΠΕΘΕ είναι σημαντικός θεσμός και πρέπει να προχωρήσει.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69