tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκληρώθηκε σεμινάριο θεάτρου στην Αλεξάνδρεια

Η θεατρικής ομάδας ΘΕΡΩΣ της Λέσχης Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας Κινηματόδρασις διοργάνωσε σεμινάριο με τίτλο INNERDRAMA.

Η καταξιωμένη σκηνοθέτις/ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής κα Δουμανίδου Βαρβάρα παρουσίασε μια  5ωρη εργασία στις τεχνικές των theatre of cruelty, emotional theatre και ρεαλιστικού θεάτρου σε ένα εναλλακτικό βιωματικό εργαστήριο που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του συλλόγου το Σάββατο 11/12.

Το σεμινάριο είχε σκοπό τη σωστή προσέγγιση του θεατρικού κειμένου και την αναζήτηση του χαρακτήρα του ρόλου επιδιώκοντας την επαφή του ατόμου με το συναίσθημά του, μέσα από μια μέθοδο διείσδυσης στις εσώτερες πληροφορίες και αναφορές του ίδιου, προκαλώντας έτσι τον ερεθισμό των εκφραστικών του μέσων με βιωματικό τρόπο για να φτάσει πιο αποτελεσματικά στο επιθυμητό θεατρικό ''σώμα''.

Η θεατρική ομάδα ΘΕΡΩΣ της ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ  θα συνεχίσει τις προσπάθειες ώστε να προσφέρει στο κοινό πλούσιες καλλιτεχνικές δράσεις όλων των ειδών του θεάτρου.

Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όποια/όποιον επιθυμεί να συμμετέχει στα μαθήματα.

Υπεύθυνη ΘΕΡΩΣ  : Αντωνίου Χρύσα

Τηλ. : 6970 608291

Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενώ κατά την διάρκειά του τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69