tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τμήμα θεατρικής δημιουργίας ενηλίκων στην Λέσχη Κινηματογράφου Αλεξάνδρειας

Η Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Κινηματόδρασις, ανακοινώνει την έναρξη Νέου Τμήματος Θεατρικής Δημιουργίας, με εμψυχώτρια τη σκηνοθέτη της Θεατρικής Ομάδας Θέρως Χρύσα Αντωνίου.

Το τμήμα θεατρικής δημιουργίας ενηλίκων απευθύνεται σε όσους αγαπάνε το θέατρο και αποζητούν μια άμεση επαφή με αυτό, χωρίς να έχουν προηγούμενη εμπειρία.

Μέσα από αυτοσχεδιασμούς, ασκήσεις σωματικής έκφρασης και επικοινωνίας, θα δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα βασίζεται στην συνεργασία και στην ομαδικότητα.

Στόχος μας ένα ασφαλές πλαίσιο εξωτερίκευσης συναισθημάτων, απόψεων και εμπειριών, μια γνωριμία με τα εκφραστικά μας μέσα και την αξιοποίηση τους.

Θα μεταμορφωθούμε, θα παίξουμε, θα εκφραστούμε, με κύριο μέλημα μας να γνωρίσουμε δημιουργικά τον εαυτό μας, μέσα από τον κόσμο του θεάτρου.

Η φαντασία, η επικοινωνία, η εκφραστικότητα, η ομαδικότητα και φυσικά η δημιουργία είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που θα αποκομίσουμε.

Οι συναντήσεις θα έχουν διάρκεια δύο ωρών και θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα.

Έναρξη : Φεβρουάριο 2023

Πληροφορίες – Εγγραφές
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ.: 6970608291

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69