tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εντατικές πρόβες για την θεατρική παράσταση «Το στραβόξυλον»

Με εντατικούς ρυθμούς γίνονται οι πρόβες του θιάσου, που θα παρουσιάσει την ποντιακή θεατρική παράσταση «Το στραβόξυλον».

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί, μέλη της θεατρικής ομάδας της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, ακούραστοι και με κέφι, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Λευτέρη Τσαχουρίδη, προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του θεατρικού έργου, το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 και ώρα 20:30, στο Χώρο Τεχνών Βέροιας.

elv stravoxil 2

Η παράσταση είναι μια κωμωδία χαρακτήρων και κοινωνικής κριτικής και ασχολείται με την καθημερινότητα όπου ο Νικολάκης, εκ πεποιθήσεως γκρινιάρης και δύστροπος, είναι διευθυντής σ' ένα εργοστάσιο υποδημάτων και ζει μαζί με την γυναίκα του και την ανιψιά του. Όλοι τον θεωρούν στραβόξυλο, ιδίως η ανιψιά του, που δεν λέει να παντρευτεί. Εκείνη διατηρεί παράλληλη σχέση με τον συνέταιρο του και έναν πελάτη και…

Εισιτήρια διατίθενται στην γραμματεία της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, Λ. Πορφύρα 1 στο Πανόραμα, από Κυριακή μέχρι Πέμπτη 5-9 μμ, τηλέφωνο επικοινωνίας 2331072060 και από τον έφορο τμημάτων κ. Γιάννη Κοτίδη 6944751972.

Ας δούμε μερικές σκηνές από τις πρόβες:

elv stravoxil 1

elv stravoxil 4

elv stravoxil 5

elv stravoxil 6

elv stravoxil 7

elv stravoxil 8

elv stravoxil 9

elv stravoxil 10

elv stravoxil 11

elv stravoxil 12

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69