tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Καθήλωσε το κοινό της Νάουσας η παράσταση «Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου»

Καθήλωσε το κοινό της Νάουσας η παράσταση «Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου» του Γιάννη Καλπούζου με την Χρύσα Παπά, που παρουσιάστηκε από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, υπό την αιγίδα του Δήμου Η.Π. Νάουσας.

Η Χρύσα Παπά καταχειροκροτήθηκε από το κοινό για την γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία της, αλλά και για το μοναδικό ταξίδι που προσέφερε σε ιστορικά γεγονότα και στιγμές, που αντανακλούν τα δεινά των Ελλήνων του Πόντου και των Αρμενίων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας π. Παΐσιος, οι αντιδήμαρχοι κα Ασλανίδου και κ. Σαμαράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα. Λογγινίδου και κα. Μπαλτατζίδου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νάουσας κ. Φειδάντσης, οι πρώην πρόεδροι της Ευξείνου Λέσχης κ. Καϊλάρης και κ. Ορδουλίδης, καθώς οι πρόεδροι του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας και της Πολιτιστικής Εταιρείας «Αναστάσιος Μιχάηλ ο λόγιος».

445248086 439181402194142 315546243791034378 n

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69