tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στις 10 Μαΐου η παρουσίαση της νέας μεθόδου Κρυολιπόλισης στο ινστιτούτο αισθητικής charm

Το ινστιτούτο αισθητικής charm θα παρουσιάσει τη νέα μέθοδο αδυνατίσματος Cryolipolysis στις 10 Μαΐου 2016. Εάν θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε την νέα μέθοδο αφαίρεσης τοπικού λίπους, δεν έχετε παρά να καλέσετε σήμερα κιόλας στο 2332024111.

Τι είναι η Cryolipolysis;

Η Cryolipolysis είναι μια μη επεμβατική μέθοδος κατά την οποία μέσω της ψύξης του λιπώδους ιστού προκαλείται η διάλυση των λιποκυττάρων (λιπόλυση). Έτσι επιτυγχάνεται μείωση του σωματικού λίπους, χωρίς να προκαλείται βλάβη σε άλλους ιστούς.

Η μέθοδος αυτή εκμεταλλεύεται την αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στην ελεγχόμενη στοχευμένη ψύξη. Η έκθεση των λιποκυττάρων σε συνεχή ελεγχόμενη ψύξη τα οδηγεί σε κυτταρική απόπτωση, την βιολογική δηλαδή καταστροφή τους. Το λεμφικό σύστημα αναλαμβάνει τη φυσιολογική αποβολή των λιπαρών οξέων από τον οργανισμό.

Τα αποτελέσματα όμως είναι εντυπωσιακά και μόνιμα, καθώς ένα 25-40% των λιποκυττάρων καταστρέφεται, όπως δείχνουν οι κλινικές μελέτες.

Πρόκειται για μια μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA) και έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Η μέθοδος της Cryolipolysis είναι μοναδική, γιατί πραγματοποιεί την απόπτωση μόνο στο λιπώδη ιστό και στα κύτταρα του με ήπια και σταδιακή μείωση του στρώματος λίπους.

Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες με συσσωρευμένο τοπικό λίπος, που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα. Η μέθοδος προσφέρει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Περιοχές εφαρμογής:

Εφαρμόζεται ιδανικά στην περιοχή της κοιλιάς, μηρούς, γλουτούς, μπράτσα, γόνατα, πλάτη και ψωμάκια.

Συχνότητα:

Απαιτούνται 2-4 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα, ανά 30- 45 ημέρες και η κάθε συνεδρία διαρκεί 45-60 λεπτά.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Μείωση επίμονου λίπους

Μείωση κυτταρίτιδας

Βελτίωση περιγράμματος σώματος

Τόνωση ελαστικότητας δέρματος

 
Ινστιτούτου αισθητικής Charm
Τηλ. 2332024111

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69