tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φυτοπίλιγκ GREEN PEEL: Ένα πολύτιμο δώρο της Μητέρας Φύσης για το δέρμα μας

Γράφει η Έλλη Εσάνου, Αισθητικός


Το GREEN PEEL είναι η αυθεντική μέθοδος που ανέπτυξε η Dr.med.Christine Schrammek ιατρικά εμπνευσμένη και δερματολογικά αποτελεσματική, η οποία εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου και του σώματος.

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο μείγμα 11 βοτάνων (τα οποία στα κύτταρα τους εμπεριέχουν φυτοκρυστάλλους), ορυκτών, ενζύμων και βιταμινών.
Αποτελεί μία βιολογική μέθοδο απολέπισης, η οποία χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία για πάνω 50 χρόνια. Δεν περιέχει κανένα χημικό πρόσθετο ή συνθετικό συστατικό και έχει άμεσες θεραπευτικές ικανότητες.
Διαφοροποιώντας την ποσότητα του φυτικού μίγματος, το GREEN PEEL, μας προσφέρει 3 φόρμουλες θεραπειών: 

1. FRESH UP - η κλασική γρήγορη ρύθμιση του δέρματός σας όταν θέλετε μία φωτεινή, σφριγηλή υφή. Παρέχει εντατική ανάπλαση του δέρματος χωρίς ξεφλούδισμα. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και την κυτταρική ανάπλαση και οξυγονώνει τα κύτταρα. Το δέρμα γίνεται σφιχτό υγειές, νεανικό όμορφο.

2. ENERGY - η θεραπεία που χρησιμοποιείται σε δέρματα με ατέλειες και ακμή, ουλές ή υπερμελάγχρωση (πανάδες). Παρέχει τη φυσική ενέργεια που χρειάζεται το δέρμα για να αναπλάσει τα κύτταρα. Ιδανική σαν εντατική θεραπεία πολλές φορές το χρόνο.

3. CLASSIC - προσφέρει τη λύση για ένα πολύ μεγάλο αριθμό προβλημάτων του δέρματος στο πρόσωπο και το σώμα όπως: διεσταλμένοι πόροι, λιπαρά ή ακνεϊκά δέρματα, δέρματα με ανάγκη για ανάπλαση, άτονα με κακή αιμάτωση, με κηλίδες ή ουλές, χαλαρά και άτονα δέρματα στο πρόσωπο και στο σώμα, ραβδώσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κέντρο Αισθητικής Έλλη Εσάνου

Τηλ. 2331066404

www.pliroforiodotis.gr/esanou

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69