tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προστασία των μαλλιών από τον ήλιο

malia-xantha-kotsida

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής 

Η αλλοίωση του χρώματος των βαμμένων ή με ανταύγειες μαλλιών, η απώλεια υγρασίας, εξαιτίας του ήλιου και της ζέστης, της θάλασσας και της πισίνας, ευθύνονται για το γεγονός ότι τα μαλλιά καταλήγουν να δείχνουν λιγότερο υγιή το καλοκαίρι απ' ό,τι τον υπόλοιπο χρόνο.

Έτσι λόγω της εποχής, είναι σημαντικό να βρειτε μια κουπ και ένα χτένισμα τα οποία να μη χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια για να δείχνετε καλοχτενισμένες.Ένας σωστός κομμωτής πρέπει να προτείνει σε σας κάποιο χτένισμα που να ταιριάζει στη φυσική κατάσταση των μαλλιών σας (σπαστά, σγουρά, με λίγο ή περισσότερο όγκο κ.λπ.), ώστε με τη βοήθεια των κατάλληλων προΪόντων styling, λίγο φορμάρισμα και κάποιο κομψό αξεσουάρ, τα μαλλιά σας να έχουν στυλ και να δείχνουν περιποιημένα.

Επειδή τα μαλλιά υποφέρουν όπως ακριβώς και η επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία,χρησιμοποιήστε αντηλιακά μαλλιών πριν βγείτε στον ήλιο.

Επιλέξτε την υφή που σας ταιριάζει –spray, λάδι, gel–, απλώστε το προϊόν στα μαλλιά και προχωρήστε στο χτένισμά σας.

Επίσης προτού βουτήξετε στο νερό της θάλασσας ή της πισίνας,βρέξτε τα μαλλιά σας με νερό της βρύσης καθώς έτσι, θα επηρεαστούν λιγότερο από το αλάτι ή το χλώριο.

Τέλος, περιποιηθείτε σωστά τα μαλλιά σας στο σπίτι,επιλέγοντας ειδικά after sun σαμπουάν, conditioner και μάσκες, με άφθονους ενυδατικούς παράγοντες και επανορθωτική δράση.

Στο κομμωτήριό μας μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη καλοκαιρινή σειρά DUALSENSES AFTER SUN η οποία σας κάνει δώρο μια υπέροχη τσάντα θαλάσσης για τις διακοπές σας!!!!!!!!!!!

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69