tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αντηλιακά μαλλιών για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Τα μαλλιά υποφέρουν όπως ακριβώς και η επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία. Χρησιμοποιήστε αντηλιακά μαλλιών πριν βγείτε στον ήλιο. Επιλέξτε την υφή που σας ταιριάζει spray, λάδι, gel, απλώστε το προϊόν στα μαλλιά και προχωρήστε στο χτένισμά σας. Ένα μαντίλι ή ένα πλατύγυρο καπέλο θα τα προστατέψουν κάτω από τον καυτό ήλιο. Στην παραλία θα πρέπει να τα ψεκάζετε συχνά με spray αντηλιακής προστασίας.

Βρέξτε τα μαλλιά σας με νερό βρύσης προτού βουτήξετε στο νερό της θάλασσας ή της πισίνας. Έτσι, θα επηρεαστούν λιγότερο από το αλάτι ή το χλώριο.

O καλύτερος τρόπος για να ψεκάσετε το αντηλιακό των μαλλιών σας στη θάλασσα μετά το μπάνιο είναι πρώτα να τα ξεπλύνετε με το νερό της βρύσης και μετά να τα σκουπίσετε απαλά με την πετσέτα. Στο τέλος ψεκάστε ελεύθερα.

Μη βουρτσίζετε ποτέ τα μαλλιά όταν είναι υγρά. Χτενίστε τα με χτένα με αραιά δόντια, για να μειώσετε τον κίνδυνο του σπασίματος της τρίχας.

Εάν όμως τα μαλλιά σας είναι ξηρά και αφυδατωμένα, πριν από το αντηλιακό spray απλώστε από τη μέση του μήκους τους μέχρι τις άκρες ένα conditioner για βαθιά ενυδάτωση.

Στο κομμωτήριο “Dimos Hair Expert” θα βρείτε την καινοτόμο αντηλιακή σειρά “Take on the beach” της Previa (σαμπουάν, μάσκα και σπρέυ μαλλιών) με δώρο μία μοναδική τσάντα θαλάσσης και ένα νεσεσέρ.

Λόγω καλοκαιρινών διακοπών το κομμωτήριο “Dimos Hair Expert” θα είναι κλειστό από Παρασκευή 1 Αυγούστου έως την Παρασκευή 8 Αυγούστου.

 
Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69