tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υγιή μαλλιά μετά τις διακοπές!

malia vremena

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Συχνότατα μετά τις διακοπές αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για κάτι μόνιμο.Χρησιμοποιήστε ένα καλό σαμπουάν τριχόπτωσης και μία λοσιόν που θα σας βοηθήσει στην καλύτερη ανάπτυξη του τριχωτού της κεφαλής.

Αν τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα από μηχανική φθορά (πιστολάκια, σίδερο, βαφές) ή και από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, μία μάσκα εντατικής ενυδάτωσης θα τους δώσει τη δομή, τη δύναμη και την λάμψη που έχουν χάσει. Χρησιμοποιήστε την μετά το λούσιμο, μια φορά την εβδομάδα και νιώστε τα μαλλιά σας ελαστικά και μεταξένια.

Ένα λάδι που όσοι έχουν χρησιμοποιήσει, λάτρεψαν πραγματικά. Μυρίζει συγκλονιστικά και, αν μη τι άλλο, ενυδατώνει σε βάθος. Το Αrganoil ( 15 ευρώ) μαλακώνει τα χοντρά μαλλιά και τα κάνει ευκολοχτένιστα. Δίνει ελαστικότητα και ζωντάνια στα λεπτά μαλλιά, λάμψη και απαλότητα στα θαμπά μαλλιά ,δυναμώνει τα εύθραυστα αλλά βοηθά και στην αποκατάσταση βλαβών στα μαλλιά από τις βαφές ή το στάιλινγκ. Τέλος βοηθά στην καταπολέμηση της πιτυρίδας ενώ καταλαγιάζει τη φαγούρα και την ξηροδερμία. Μπορείτε ακόμα να το απλώσετε στο δέρμα σας για ενυδάτωση. Τοποθετείται μετά το λούσιμο ή όποτε θέλετε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά και δεν ξεβγάζεται.

Θα το βρείτε στo κομμωτήριό μας.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69