tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανανεώστε το look σας αλλάζοντας την χωρίστρα!

xoristra

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στο χτένισμά σας, γρήγορα και χωρίς κανένα κόστος, δοκιμάστε μια διαφορετική χωρίστρα! Η χωρίστρα σε μια άλλη θέση δεν είναι μόνο μια ωραία και διακριτική αλλαγή για την εμφάνισή σας, αλλά μπορεί να κάνει θαύματα για να τονίσει τα χαρακτηριστικά σας! Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας, μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας μια εντελώς νέα εμφάνιση αμέσως!

Η χωρίστρα στη μέση δίνει μια γοητευτική, νεανική απλότητα στην εμφάνιση αλλά δεν ταιριάζει σε πολλά πρόσωπα. Είναι ιδιαίτερα κολακευτική σε πρόσωπα με σχήμα καρδιάς αλλά και σε κοπέλες με οβάλ πρόσωπο ανάλογα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους και τύπο μαλλιών. Η χωρίστρα στο κέντρο είναι κατάλληλη για μακριά κυματιστά μαλλιά ή με μπούκλες. Σε κοντά μαλλιά ή σε κουρέματα με πολύ φιλάρισμα πρέπει να αποφεύγεται ακόμη και αν το πρόσωπό σας είναι σε σχήμα καρδιάς, δεδομένου ότι δίνει έμφαση και στρέφει την προσοχή στις φαρδιές περιοχές του προσώπου σας, αντί να τονίζει τη δομή των οστών σας.

Η χωρίστρα στο πλάι ταιριάζει σε όλα τα μήκη και τύπους μαλλιών και κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου ιδιαίτερα τα τετράγωνα ή στρογγυλά. Σε κάποια πρόσωπα ταιριάζει μία χωρίστρα μερικά μόλις χιλιοστά από το κέντρο. Σε άλλα μια χωρίστρα αρκετά χαμηλά στο πλάι. Εάν έχετε ένα τετράγωνο σχήμα προσώπου προτιμήστε να κρατάτε τα μαλλιά σας μακριά και κατά προτίμηση κυματιστά ή με μπούκλες και με ελαφρώς πλαϊνή χωρίστρα αφού έτσι "σπάτε" τις σκληρές γωνίες του προσώπου σας. Από τη άλλη μια κάπως διαγώνια χωρίστρα με μη διακριτή γραμμή ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα και είναι ιδανική επιλογή εάν έχετε φράντζα που πέφτει μπροστά και ιδίως σε κοντά κουρέματα αλλά και σε καρέ με φράντζα,αφού δίνει ένα πολύ μοντέρνο και ανέμελο στυλ στο χτένισμά σας.Επίσης είναι μια καλή επιλογή σε χτενίσματα με σινιόν.

Τέλος για μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση, παραλείψετε την χωρίστρα τελείως,μιας και δημιουργεί ένα ανέμελο χτένισμα και δίνει την εντύπωση ενός πιο οβάλ σχήματος στο πρόσωπό σας.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69