tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Babylights: Η νέα μόδα στα μαλλιά!

hair nw

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Αν σας αρέσει το φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά, τότε η νέα τεχνική που ονομάζεται babylights, είναι μία καλή λύση για μια εντυπωσιακή εμφάνιση τώρα τα Χριστούγεννα!!!

Όπως δηλώνει και το όνομα της, η τεχνική είναι εμπνευσμένη από τα μωρά. Πιο συγκεκριμένα, babylights είναι οι ξανθιές -σχεδόν λευκές- ανταύγειες που έχουν τα ξανθά μωρά λίγο μετά τη γέννησή τους. «Έμπνευση της συγκεκριμένης τεχνικής ήταν αρχικά γονείς που ζητούσαν από τους κομμωτές τους να τους βάψουν τα μαλλιά ακριβώς όπως των παιδιών τους», Στόχος της συγκεκριμένης τεχνικής είναι να δημιουργηθεί ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να ταλαιπωρηθεί η τρίχα.

Αν και οι babylights ανταύγειες αφορούν περισσότερο τις ξανθιές γυναίκες, η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών. Σε πιο σκούρες αποχρώσεις, οι ανταύγειες θα δώσουν ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα -αφού θα είναι ένα τόνο πιο ανοιχτές από το χρώμα των μαλλιών σας-.

Η συγκεκριμένη τεχνική έχει γίνει ανάρπαστη στο Hollywood, καθώς πολλές stars την έχουν προτιμήσει.Καλύτερα τα μαλλιά σας να είναι σε ένα μήκος καθώς έτσι θα αναδειχθεί το χρώμα των μαλλιών σας και κυρίως οι άκρες.Άν πάλι είναι φιλαριστά,το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο φωτεινό αλλά εξίσου εντυπωσιακό.

Τολμήστε το!!!!

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69