tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ασημένιο βραβείο στα Hair Awards 2021 για τον Ημαθιώτη κομμωτή Δήμο Ίντο

Στην κορυφή των hairstylists ο Ημαθιώτης Δήμος Ίντος.

Για άλλη μια φορά στους top κομμωτές της χρονιάς ανακηρύχτηκε ο πολυβραβευμένος και πολυτάλαντος Δήμος Ίντος, κομμωτής από τον Κοπανό Νάουσας.

intos hairaward3

Στις 19 Μαΐου λοιπόν, στον μεγάλο πανελλήνιο διαγωνισμό Hair Awards 2021 που διοργάνωσε για πέμπτη χρόνια η διεύθυνση του Esteticahellas, η συλλογή κουρεμάτων του βραβεύτηκε με το silver award, γεγονός που αποτελεί για τον ίδιο μια ακόμη μεγάλη επιτυχία.

Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό πήραν μέρος πάνω από 70 καταξιωμένοι κομμωτές από όλη την χώρα. Μάλιστα η σημασία της διάκρισης του έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία μιας και η κριτική επιτροπή απαρτιζόταν με μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα εκπαιδευτών παγκοσμίως (Christophe Gaillet, Bertram K, Patrick Cameron, Dimitri Vinokurov, Simon Ellis, Lesley Jennison , Angelo Seminara).

Τα κουρέματα του ξεχώρισαν για την πρωτοτυπία και την ιδιαίτερη καλαισθησία τους κι έγιναν σημείο αναφοράς στο διαγωνισμό.

Δυστυχώς λόγω του κοροναϊού η εκδήλωση δεν έγινε όπως ήταν προγραμματισμένη στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας, με καλεσμένους μεγάλα ονόματα του lifestyle,  αλλά καλύφθηκε σε ζωντανή μετάδοση σε virtual stage, με παρουσιάστρια την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την Φρύνη Λάτου.

intos hairaward1

Για τον ίδιο όπως και να χει αποτελεί η θέση αυτή μεγάλη αναγνώριση και του δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο νέο του εγχείρημα που θα πάρει σάρκα και οστά σε λίγο καιρό στην πόλη μας.

Εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα και περιμένουμε σύντομα να απολαύσουμε τις καλλιτεχνικές του εμπνεύσεις.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69