tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαλλιά που σας μεγαλώνουν!

mallia megalonoyn

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής 

Πολλές φορές έχετε δοκιμάσει όλα τα προϊόντα και τις κρέμες προσώπου που υπόσχονται να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνισή σας, αλλά και πάλι κάτι δε σας ταιριάζει. Έχετε σκεφτεί ποτέ οτι μπορεί να φταίνε τα μαλλιά σας;

Τα γκρίζα είναι το νούμερο ένα χρώμα μαλλιών που προδίδει την ηλικία σας, αλλά δεν είναι το μόνο που σας προσθέτει χρόνια. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οποιοδήποτε χρώμα δείχνει πολύ σκούρο ή πολύ ανοιχτό πάνω σας δε σας βοηθάει στο θέμα της νεανικής εμφάνισης. Όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε πρέπει να δείχνει φυσικό πάνω σας ακόμα κι αν τα έχετε βάψει σε τελείως διαφορετικά χρώματα από τα φυσικά σας. Επιπλέον, όσο πιο πολύ πλησιάζει στα φυσικά σας χρώματα, τόσο περισσότερο θα διατηρηθεί και δε θα φαίνονται αφύσικες οι ρίζες όταν αρχίσουν να μακραίνουν τα μαλλιά.

Επίσης τα παραδοσιακά χτενίσματα κάνουν αμέσως τη γυναίκα να δείχνει μεγαλύτερη. Το σωστό κούρεμα για εσάς, πρέπει να κρύβει τα στοιχεία που σας μεγαλώνουν και να εστιάζει σε αυτά που σας μικραίνουν.

Επειδή είστε, για παράδειγμα, 40 χρονών, δε σημαίνει ότι πρέπει να κόψετε κοντά τα μαλλιά σας. Στην πραγματικότητα, είτε πολύ κοντά, είτε πολύ μακριά τα μαλλιά, σας προσθέτουν χρόνια. Διατηρήστε ένα μέτριο ύψος και επιλέξτε ένα κούρεμα που σας κάνει να νιώθετε άνετα και με αυτοπεποίθηση.

Ακόμα και η χωρίστρα μπορεί να έχει τεράστια επίδραση στο λουκ σας, με τη λάθος επιλογή, να σας μεγαλώνει και τη σωστή επιλογή, να σας ανανεώνει ολοκληρωτικά.

Πιο σημαντικό από το κούρεμα, το χρώμα και το στυλ, είναι η συνολική ποιότητα των μαλλιών σας.

Για να διορθώσετε το λάθος αυτό, επιλέξτε προϊόντα, σαμπουάν, conditioner ή μάσκες, που όχι μόνο δεν περιέχουν χημικά, αλλά είναι επίσης εμπλουτισμένα με πεπτίδια, αμινοξέα και πρωτεΐνες που ενδυναμώνουν τα θυλάκια της τρίχας και αποτρέπουν τα μαλλιά σας από να γίνουν αδύναμα.

Τέλος η ψαλίδα δείχνει τα μαλλιά σας πολύ αδύναμα, ενώ τα υγιή και νεανικά μαλλιά είναι πυκνά και όχι αποδυναμωμένα στις άκρες. Γι' αυτό λοιπόν, η λύση είναι να επισκέπτεστε το κομμωτήριο με το που αρχίσει να εμφανίζεται η ψαλίδα για να διατηρείτε τα μαλλιά σας υγιή και να τα κάνετε να φαίνονται νεανικά.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69