tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συμβουλές για υγιή και πανέμορφα μαλλιά το καλοκαίρι

Του Δήμου Ίντου

Καλοκαίρι δεν πρέπει να σημαίνει δύσκολες μέρες για την τρίχα των μαλλιών σας. Με κάποια επιπλέον φροντίδα τα μαλλιά σας μπορούν να δείχνουν υπέροχα ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες.

Ξεκινήστε το καλοκαίρι με μια περιποίηση μαλλιών. Απαλλαγείτε από την ψαλίδα και ανανεώστε το στυλ σας. Ισως χρειαστεί να τα κόψετε αρκετά σε σχέση με το συνηθισμένο μάκρος τους. Τα μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα το καλοκαίρι. Αυτό συμβαίνει επειδή τα μαλλιά αναγεννιούνται περισσότερο στα τέλη της άνοιξης και το καλοκαίρι παρά στους «νεκρούς» μήνες του χειμώνα.

Απλώστε στα μαλλιά σας ένα προϊόν περιποίησης μαλλιών που περιέχει φίλτρα UV.

Τα προϊόντα που προστατεύουν τα μαλλιά από τον ήλιο, βοηθούν επίσης να διατηρηθεί το χρώμα τους και τα προφυλάσσουν από το ξεθώριασμα.

Τέλος χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό σαμπουάν και conditioner.

Τα υγιή και καλοδιατηρημένα μαλλιά είναι η καλύτερη άμυνα ενάντια στο φριζάρισμα. Σε συνδυασμό με την περιποίηση και το conditioner μια – δυο σταγόνες λοσιόν κατά του φριζαρίσματος ή ορός, μπορούν να χαρίσουν στα μαλλιά σας υγεία, απαλότητα και λάμψη. Χρησιμοποιήστε μικρές ποσότητες ελαίων αν δεν θέλετε τα μαλλιά σας να γίνουν βαριά και να πέφτουν σα να ζυγίζουν τόνους. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69